sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007

Ei mitään uutta

Tunnin lyhyempi viikonloppu taakse jäänyttä elämää. Kahvia juon ja puolen hinnan tomaatti twistejä syön. Mietin mitä viikonloppuisesta kertoilisin.

Perjantaina koulun jälkeen jäimme hieman pidemmäksi aikaa koululle kavereideni kanssa. Pitihän meidän saada Shangai päätökseen. Ja minä voitin. Tietenkin. Eihän luokkatovereista ole vastusta suurelle ja mahtavalle ultimukselle.

Linkillä Karstulaan ja siinä matkalla ilmeni myös että suunnittelemattomiin viikonloppusuunnitelmiin tuli muutos. Vein Anitan illalla mummonsa luokse, josta hän sitten aamulla lähti mummonsa kanssa baanalle. Samana iltana sain huonon mutta toteuttamisen arvoisen idean lähteä Saarijärvelle poikamiesserkkujeni mökille yöksi. Oli siinä pojilla yllätys kun neljän aikaan sinne kömpivät Jyväskylän säpinäntäytteisestä yöelämästä ja vastassa olikin puolialaston ukkomies.

Seuraavana päivänä sieltä Manninen heitettettyämme ensin Äänekoskelle suunnistimme veljeni kanssa kotio. Anitankin sinne jossain välissä hain ja vietimme iltaa kuten muinakin lauantai-iltoina.

Tänään sitä perinteistä sunnuntailaiskottelua ja linkissä istumista. Oli se vaan mukava palata takaisin Tampereelle kun velipojan unohtama roskapussi oli haisevana vastassa. Kiitos Veli!

Eikä muuten vieläkään ole selvinnyt tulevaisuuteni kouluasioissa. Ehkä sitten huomenna...

Humppa Soi: Maija Vilkkumaa:Auta mua
Humpastalainattua: "Auta mua, täällä vain idiootit neuvoo mua"

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa Tampereelle!
Mitä on puolen hinnan tomaatti twistit?

Wille kirjoitti...

Ne on valintatalosta löydettäviä tomaattipatonkeja tai jotain sen tapaisia, joita myydään viimeisen myyntipäivän ansiosta puoleen hintaan.

Anonyymi kirjoitti...

Toi Maijan biisi on muuten ihan huippu :) Aina silloin, kun koko maailma tuntuu idiootilta, niin se auttaa oloon. Maija on muutenkin ihan rokkenrol!

generated by sloganizer.net