keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Onko sitä valoa tunnelin päässä?

Viime yö oli aika veikeä. Loppuillasta alkoi pienoinen vitutus iskeä. Siitä sitten kun jossain vaiheessa annoin itselleni luvan luovuttaa ja painua pehkuihin, niin alkoi taas ajatukset piinaamaan pientä mieltäni. Pyörin ja hyörin yksinäni sängyssä. Kuuntelin välillä Kaija Koota ja jatkoin unen etsimistä. Viimein sain kuin sainkin unen päästä kiinni, mutta heräsin jo ennen yhdeksää ja kymmeneen asti siinä vitkuttelin ennen kuin suostuin nousemaan. Oloni oli yllättävän pirteä ja tässä päivän mittaan oloni on vaan parantunut.

Olen jopa saanut luettua uusintoihin. Söin hieman eilistä pöperöäni ja vieläkin se maistui hyvältä. Neljältä koittaisi sitten tuomion hetki. Kaksi uusintakoetta, joista toinen olisi saatava siis läpi että pääsee harjoitteluun ja toisen taas jos mokaan niin menee kyseinen kurssi uusiksi. Mutta silti nyt on sellainen tunne että kyllä minä tällä alalla vielä jatkan matkaani, jos en muuten niin luokkatovereideni kiusaksi, kun joutuvat kestämään seuraani.

Huomasin muuten eilen prismassa asioidessani ja ruoka-aineita etsiessäni, että on tullut DVD-boksi joka on pakkohankinta minulle. Vielä vaan turhan kallis. Arvaatteko mitä tarkoitan?

Ja vielä siitä voin olla tyytyväinen että vaikka minun koulumenestykseni on vähän niin ja näin, niin en pilaa sentään muiden arvosanoja. Nimittäin näistä kahdesta ryhmätöistä jotka teimme saimme kolmoset. Hätäisesti hutaisemalla hyvää tulee.

Humppa Soi: Aknestik: Jossain Pohjanmaalla
Humpastalainattua: "Minä toivon että tanssitaan mun hautajaisissa ja lesket, neidit, rouvat ovat minihameissa."

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uusintaan!

manninen kirjoitti...

Worst of Stephen King tai Vini boxi.

Anonyymi kirjoitti...

Kuule, darling, mä lopetin tuon jutun lukemisen heti viiden ensimmäisen virkkeen jälkeen, kun oli pakko kommentoida: Jos ihmistä vituttaa ja ajatukset piinaa pientä mieltä, niin älkää nyt hemmetissä enää kuunnelko siihen päälle Kaija Koota!

Kaija Koo on melko varmasti osavastuussa Suomen suurista itsemurhaluvuista. Osa vetää ranteet auki, kun suruissaan kuuntelee sitä, ja loput pelkästään siksi, kun se on niin kamalaa musiikkia.

Pyydän anteeksi purkaustani. :D Nyt jatkan jutun lukemista loppuun.

Akkiki kirjoitti...

Amen to that! Tiina on nyt asian ytimessä. Wille ole varuillasi!!!

Wille kirjoitti...

Te ette vain ymmärrä "milloin hanat aukeaa?"

manninen kirjoitti...

Osuinko oikeaan boxeista!!!

Wille kirjoitti...

ET

Wille kirjoitti...

Siis ei E.T. Sitä en muuten ole koskaan edes jaksanut katsoa.

manninen kirjoitti...

Se onkin melko yliarvostettu teos. Tarkoitatko sitten Monty Python boxeja

Wille kirjoitti...

Ei, ei.

generated by sloganizer.net