sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2007

Uusin eväin uuteen viikkoon

Näin se mennä tupsahti nopeasti, liian nopeasti taas yksi viikonloppu Karstulassa.

Perjantaina koulussa kun olimme kahdeksasta kolmeen leikkineet röntgenlaitteilla ja jauhettu kaksimielistä läppää, siirryin junalla häjyjen luokse Seinäjoelle. Yksi häjy (K.P.P.J) tulikin minua vastaan asemalle. Siitä toisen häjyn (ukkomies sellainen) kanssa sitten pizzalle paikalliseen häjy pizzeriaan. Siitä pesukonetta raahaamaan autoon ja isäukon kyydillä kotio.

Lauantaina poikamiehiä vilisti järven täydeltä. Pilkkimistä kisasivat. Itse tyydyttiin katsomaan sisältä kiikareilla heidän jäätymistä ja veikkailtiin Anitan kanssa onko jo joku jäihin pudonnut. Valitettavasti kaikki jään väärällä (ylä) puolella pysyivät. Heille sitten nuotio käytiin väsäämässä ja ihmettelemässä yllättävänkin suurta kalasaalista. Makkarat paistettiin ja yritettiin kestää poikamiesten seuraa. Illalla saunan jälkeen suunnistimme kokoonpanolla Anita, Minä, Matti ja Manninen oikein ulkomaille eli Pylkönmäelle. Siellä kahvia ja makkaraa ja häjyn ukkomiehen kestämistä.

Tänään sunnuntaina suvun sekaan tätini synttäreille. Siellä kahvit syliin ja pokan pitämistä kun mummo alkoi puhumaan Lerssistä. (Se on oikeasti yhden edesmenneen miehen nimi)
Äänestys ja Tampereelle.

Perjantaina ostin vielä Battleloren levyn ja Alivaltiosihteerin DVD:n. Niiden parissa viikko sitten meneekin.

Humppa Soi: Battlelore: Trollshaws
Humpastalainattua: "You can pray, you can run, For us it's more fun."

1 kommentti:

manninen kirjoitti...

Se Lerssi asui meikän naapurissa (Kuolemaansa asti). Sen takia meikän kerrostalorykelmää sanotaankin lerssintaukseksi.

generated by sloganizer.net