tiistaina, maaliskuuta 20, 2007

Ultimuksen tilittelyä

Mitä tänään olen sitten tehnyt. Vaikka mitä ja en mitään. Koulussa harjoiteltiin kuvausprojektioita, jauhettiin pastaa ja luin ehkä siinä sivussa uusintaankin. Sain kaverilta lainaan kirjankin sitä varten. Koulun jälkeen luin hieman enemmän uusintaan ja kävin naapurissa kahvilla ja lainaamassa ensi viikon tenttiä varten kirjan. Siinä se on päivä mennyt jos ei nyt mukavasti niin ihan kivasti kumminkin. Eilisen vitutuspuuskan jälkeen olo on taas parempi, vaikka onhan se niinkin että pessimisti ei pety koskaan.

Poikamiesten Jäähyblogilla AC/DC opastaa lukijoita Oraakkelin luokse. Itsekin innostuin käymään siellä kun oli koulussa luppoaikaa ja muistan ainakin kysyneeni että meneekö natiivi läpi ja että tuleeko minusta hyvä röntgenhoitaja. Vastaukset olivat kumpaankin negatiiviset. Saa nähdä onko Oraakkeli oikeassa. Ja tuohon meinaa jäädä koukkuun tuohon kyselemiseen. "Kannattaako itsesäälissä rypeä?" ja oraakkeli vastaa: "Kyllä, mitään pelkäämättä"
En silti jaksa nyt rypeä. Olen sitä liikaakin jo harrastanut. Pyydän sitä anteeksi.

Illalla voisin vielä kirjoittaa tarinan minun musiikkimaustani, mutta en lupaa vielä mitään. Jos pian iskee laiskuus kirjoittamiseen. Ei sitä koskaan tiedä.

Koulussaopittua: "Olen ultimus"
Humppa Soi: Kaupunginorkesteri: Tavallisia ihmisiä
Humpastalainattua: "Hän on mies aivan tavallinen, aivan täysin tavallinen, uskoo melkein kaikkeen paitsi siihen mihin ei."

10 kommenttia:

Akkiki kirjoitti...

Ajattelinkin jo, että mihin oot hukkunut :D

Wille kirjoitti...

Epäilitkö että olen hukkunut itsesäälin suohon?

Akkiki kirjoitti...

En epäillyt. Tiedän että sua ei ihan helpolla upoteta. Itse olin kyllä tänään valmis vetämään itseni vessanpöntöstä alas!

Wille kirjoitti...

No älä nyt sentään niin tee. Menee pian pönttö tukkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin linkitin tuon Oraakkelin uusimpaan kirjoitukseeni, kiitos vihjeestä :)

manninen kirjoitti...

Ville sun pitää jättää opiskelu ja ryhtyä ennustajaksi. Oraakkeli vihjasi että sulla olisi lahjoja siihen. VINK!

Anonyymi kirjoitti...

Älä masennu Ville! En mäkään valmistu sillon ku pitäis. Rtg-harjottelu jää jonnekin hamaan tulevaisuuteen ja saattaapa jäädä potilaanhoitokin! Farmakologian kurssin ja sen mikrobiologiankin joudun joskus käymään uudelleen. Että älä sure, kyllä me täältä vielä joskus noustaan ja sit nauretaan paskasesti koko koululle!!
T: Luokkakaveris Sanna

Wille kirjoitti...

Kiitos tuesta! Olet muuten ensimmäinen luokkatoveri joka kommentoi täällä. Onnittelen. Tiedän kyllä että muutkin tätä joskus lukevat, mutta ne on niin arkoja nynnyjä etteivät uskalla kommentoida.

Anonyymi kirjoitti...

Nynny oot ite.

Wille kirjoitti...

Kuka se ei uskalla muuten kuin anonyyminä kommentoida? NYNNY! NYSVERÖ! MAMIS!

generated by sloganizer.net