torstaina, maaliskuuta 29, 2007

Ei koulua

Heti aamusta sain pois alta tämän kevään viimeisen tentin (uusinnassa voin ehkä vielä tosin kesällä käydä) ja mielestäni meni ihan kohtalaisesti. Läpi nyt ainakin pitäisi mennä ja sehän ultimukselle riittääkin. Näyttökoe oli siinä puolen päivän aikaan ja sekin meni ihan hyvin. Yllättävän vähän oli sanomista. Pääsin myös näyttelemään Jormaa jolla on aamujäykkyyttä. Jollakin ollut hauskaa kun on keksinyt harjoituslähetteitä.

Tämän raskaan koulupäivän jälkeen pyörähdimme koulukavereideni kanssa naapuritalossa syömässä hampurilaisia. Samassa talossa jonne AC/DC ensi syksynä taitaa suunnistaa. Ainakin siellä on hyvät ja halvat ruoat, mutta sukupuolijakautuma ei ollut oikein minun mieleeni.

Sieltä suunnistimme tähän minun naapurini luokse josta tiemme johti kohti Nokiaa. Kävimme katsastamassa missä Nokian terveyskeskus on. Sinnehän minäkin syksyllä todennäköisesti menen harjoitteluun.

Sitten palasin kämpilleni tiskaamaan ja siivoamaan. Nyt on puhdasta. Kyllä nyt kelpaa. Mukavan vapauttavaa kun ei tarvitse enää koululla käydä vaan on pelkkää harjoittelua loppukevät. Ainoa mikä jäi harmittamaan on että tiukka korttiturnaus jäi nyt hieman kesken. Minulla oli siinä jopa hyvät mahdollisuudet voittoon. No ehkä sekin joskus tässä pelataan loppuun.

Koulussaopittua: "Jos potilaalla on oikea ranne kosketusarka ei ehkä kannata kätellä oikealla kädellä."
Humppa Soi: Viikate: Koulutie on hiljainen
Humpastalainattua: "Koulutien piennar on yhä hiljainen, ei painu sora alla pienten askelten"
generated by sloganizer.net