maanantaina, syyskuuta 03, 2007

Orjatar tai ei nyt orjatar mutta orja nyt ainakin


Sen siitä saa kun avaa suun väärässä paikassa väärään aikaan. Tai voiko sitä sanoa suun avaamiseksi jos mesessä kirjottelee. No siis kerron ihan alusta.
Meillähän on siis kämppikseni kanssa veto siitä että se joka jättää Big Brotherin katsomatta kun ollaan kämpillä niin joutuu siivoamaan ja tekemään ruokaa ja olla muutenkin toisen orja päivän ajan.
No eilen illalla sitten mesessä keskustelin erään luokkalaisemme kanssa lihakeitosta ja tapani mukaan erehdyin sanomaan että saanko tulla maistamaan ja niinhän siinä kävi että löysin itseni tarpomassa luokkakaverini luokse keittoa maistamaan ja samalla hävisin vetomme kun jäi BB väliin. No keitto oli hyvää ja kesän viimeisen Serranon perheenkin näin ja saimme myös luettua anatomian kokeeseen itselläni kun ei kirjaakaan ole (ei aina oikein mene putkeen kirjatilaukseni).

Tänään sitten oli se anatomian tentti ja eihän se hyvin mennyt. Ei oikeastaan kysytty ollenkaan asioita joita luin. Bonuspisteen puolikkaan opettaja kyllä jo lupasi kun laitoin terveiset joulupukille kun opettaja niin läpällä heitti. Laitoin terveiset että saanko bonuspisteen jos tiedän että umbilicus on napa. Yhdellä sivulla sitten oli tarkoitus nimetä aivon verisuonia. Oli varmaan kahdeksan eri suonta. Laitoin sitten vaan että verisuonia aivoissa. Ei varmaan ihan riitä vastaukseksi. No onneksi se opettaja on mukava ja voihan olla että se päästää säälistä läpi.

Kävin myös luokkalaisteni kanssa luovuttelemassa verta. Tosin puolet porukasta ei päässyt, kuka minkäkin syyn takia. Iltapäivän tunnit sitten pilkin oikein urakalla kun kyse oli säteilybiologiasta. Meni aika taidokkaasti toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

No koulusta tultuani sitten hieman selvensimme vetomme häviämisen seurauksia ja sen takia jouduin imuroimaan, tiskaamaan, pesemään lattian, viemään roskat, pyyhkimään pölyt, siivoamaan vessan, tekemään ruoan, keittämään kahvit, olemaan vittuilematta... Toisin sanoen olemaan orjana. Viralliset säännöt ja pykälät tähän vetoon varmaan kirjaamme oikein mustalla valkoiselle ettei tule väärinkäsityksiä.

Kokeeseenlukemisessaopittua: Umbilicus on napa
Humppa Soi: Mikko Alatalo: Kaunis mies
Humpastalainattua: "Ois mullakin yksi pieni asia, jolla itseäni puolustella, olen suhteellisen kaunis mies."

P.S. Siinä sai moppikin kyytiä kun minä siivosin. Ei ne kestä.

3 kommenttia:

manninen kirjoitti...

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHA

Heinä kirjoitti...

WILLE NÄÄ OOT IHAN KUIHTUNUT! Ettäs kehtaat. Eihän tuota kestä kukaan enää katsella nyt syömään ja sassiin!

Wille kirjoitti...

Pahoittelen jos loukkaan naislukijoitani uljaalla vartalollani.

generated by sloganizer.net