tiistaina, syyskuuta 18, 2007

Auttaa pysymään vireänä

Koko päivä oltiin samassa luokassa. Aineet ja opettajat vain vaihtu. Keskusteltiin mm. ultimuksena olemisesta ja siitä kuka olisi sopiva seuraaja jos minulta loppuu leikki kokonaan kesken. Täytyy varmaan tehdä joku luovutuskirja jos niin pitkälle tosiaan jossain vaiheessa joudun menemään.
Ruotsia en taas osannut yhtään ja sen kovan onnen uusintatentin kohtalokin sai uusia käänteitä. Nyt nähtävästi uusin sen suullisena. Ja varmaankin silloin kun muut ovat harjoittelussa. Minähän meinaan jättää senkin väliin jos vaikka oikeasti yrittäisin silloin paikkailla hylättyjä kursseja ja tenttejä. Älkää naurako. Eikä se harjottelun väliin jättäminen muuta kuin vähän pidentäis valmistumista mutta niin tekis sekin jos en kursseja saa läpi. Tästä minun opiskelustani meinaa aika moinen farssi syntyä.
Miten käy Senaattorin? Tuleeko hänestä röntgenhoitajaa? Pysyykö ultimus titteli oikealla omistajalla? Kenestä mahdollisesti seuraava ultimus? Monet munkkikahvit Senaattori vielä tienaa? Kestääkö Senaattorin vatsa jatkuvaa kahvin juontia? Loppuuko uusintakierre? Kestääkö kämppis? Pysykää blogilla niin saatte kuulla aina uusimmat käänteet.

3 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Pistä vielä livekamera niin olis ihan niinko Big Brotherissa

Anonyymi kirjoitti...

Voi klöntti.
Tsemppiä nyt kovasti!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, täällähän on havaittavissa jonkinlaista taisteluhenkeä! Hienoa!

-Sanna-

generated by sloganizer.net