tiistaina, syyskuuta 11, 2007

Day of the Ultimus.

Aamulla varhain Ultimus heräsi melkein valmiin insinöörin herätykseen. Ultimus kävi suihkussa ja sillä välin "insinööri" keitti kahvit valmiiksi. Voi kuinka kohteliasta. Ja paskat. Hän halusi vain itselleen kahvia ja siinä samalla tippui myös kupillinen Ultimukselle. Kahvin, leivän ja jogurtin jälkeen Ultimus suuntasi kouluun halki aamunraikkaan metsikön. Siinä matkalla luokkakaveriin törmäten. Ei fyysisesti vaan lähinnä vertauskuvallisesti.
Ensimmäinen tunti alkoi ja Ultimus istuutui tutulle paikalleen takariviin. Puolitoista tuntia kului hiljalleen ja sitten Ultimus ja muut pojat perinteisesti kahville suunnistivat. Kahvit ja vittuilut nieltyään tunti jatkui samalla tylsällä tavallaan.
Ruokatunnilla Ultimus söi makaronilaatikkoa ja jauhoi paskaa luokkalaisten kanssa.
Iltapäivä koulunpenkillä kului Ultimuksen osalta sudokuita tehden ja jotain tunnin asioita papereille kirjoittaen.
Koulun jälkeen kämpiltä Ultimus lähti "insinöörin" kanssa ostoksille. Erätukusta Ultimus osti anopilleen kengät ja itselleen lenkkarit. Seuraavasta kaupasta Ultimuksen mukaan tarttui pari paitaa. Citymarketista Ultimus osti vielä päivän ruoka-ainekset.
Kämpille takaisin päästyään Ultimus ja "insinööri" valmistivat tortilloja. Ultimuksen ilta kului myöskin perinteiseen tapaan. Mesessä pyörimistä, syömistä, kahvin juontia ja hieman vittuilua mausteeksi.

Tässäpä Ultimuksen päivä tähän mennessä. Ilta todennäköisesti jatkuu telkkarin ja koneen ääressä. Huomenna onkin sitten Ultimuksella taas uusi päivä edessä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wille! Nouda välittömästi ansaitsemasi kunniamerkki blogistani!

AC/DC kirjoitti...

Onkohan tuo "Insinööri" kehumista vai haukkumista? Tosin tuollaiselta mieheltä ei voi kyllä kehuja odottaa

manninen kirjoitti...

kaikki syö tortilloja, määkin haluun!!!!!!

generated by sloganizer.net