tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Olen tyhmä, myönnän.

Mitäs tälle päivälle kuuluu? No koulussa ruotsia ja englantia sönkötettiin aamupäivä ja iltapäivän tunnit peruttiin kun olisi ollut niin vähän osanottajia. Nuo muut meidän luokkalaiset kun eivät oikein tunnu ottavan tuota koulunkäyntiä tosissaan vaan lintsailevat minkä kerkeävät.

Ja kävipä koulussa eräs entinen oppilaamme pyöreän vatsansa kanssa (voin tällä kertaa sanoa naisesta näin koska hän ei varmaan siitä loukkaannu kun vatsan pyöreydelle on ihan looginen syy).
Oli ihan kiva nähdä pitkästä aikaa. Tajusi että kyllä luokkamme onkin hiljentynyt kovasti vain yhden oppilaan puuttumisesta.

Lenkillä käytiin tällä kertaa kämppiksen kanssa yhdessä. Tarkoitus oli kävellä sopivan lyhyt lenkki. N. 9 km siinä sitten kertyi ja aikaa meni kyllä ihan riittävästi. Juoksimme toki kun vastaan näkyi tulevan naisia ja tyylikkäästi kämppiksen puhelin alkoi soittamaan huonosti käyttäytyviä miehiä. Yritä siinä sitten uskottavasti lenkkeillä (ei se kyllä muutenkaan varmaan fiksulta näytä).

Nyt sitten olisi pitänyt lukea tenttiin ihan hullun lailla mutta niin vaan taas kävi ettei tullut luettua. Ja varmaan kohta aletaan vielä elokuvaa katsomaan joten kyllä ihminen voikin olla tyhmä. Huomenna 8.30 tentti ja mekhaloi ja kekhaloi yömyöhään ja vielä lukematta kokeeseen.
Tämän jälkeen parannan tapani. Tiedän. Ette usko. Vaikea uskoa itsekään.

Humppa Soi: Bad Taste alkuvalikko

Koulussaopittua: Torstaina ei olekaan tenttiä.
Koulussaoppimatonta: Tietokonetomografia-asiat kun ei kerran tuntia pidetty. Muuten olisin tietenkin oppinut.

6 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Looginen syy vatsan pyöreydelle: on tullut hörpittyä olutta? ;D

Wille kirjoitti...

Epäloogista se olisi minulle jos se siitä johtuisi. En juo.

Elegia kirjoitti...

Se oli vitsi naisen vatsan pyöristymiselle (raskauden takia). Äääh, taidan olla yksin "huumorini" kanssa. Ei ollut tarkoitus ivata.

Wille kirjoitti...

Minun moka. En muistanut että kirjoitin tosiaan tuosta raskautetusta naisesta. Muistin että kirjoitin jotain oman vatsani pyöreydestä.

Että ihan hyvä huumorintaju sinulla on. Minä en vain aina tajua. Enkä tuota ivailuksi olisi ymmärtänyt vaikka olisit rautalangasta vääntänyt. Vitsaile tai ivaile tai vaikka vittuile vaan jatkossakin.

Elegia kirjoitti...

En minä halua ivata tai vittuilla. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kyseinen raskautettu nainen on erittäin ylpeä Willestä potilaanhoidon tentin läpimenon johdosta!!! Mun pitäis varmaan käydä vähän useammin teitä koululla moikkaamassa niin ei olis teillä niin hiljasta!

-S-

generated by sloganizer.net