maanantaina, syyskuuta 24, 2007

270 Päivää

Voisin tässä 270. tekstin kunniaksi kirjoittaa armeijamuistoja mutta en kirjoitakaan. 270 päivää siellä lämärinä hääräsin. Siinä se.

Iltapäivän joutui olemaan tunneilta pois että saatiin tehdyksi pari viime tippaan jätettyä esitelmää. Ei niistä nyt hyviä tullu mutta onpahan tehty.

Tänään kävimme myös ostamassa jo monta viikkoa suunnittelemamme kirjahyllyn. Jyskistä ostettiin halvin mitä löytyi ja on sen veroinen. Ihme on jos kestää edes kevääseen.

Mites tämä meidän kuntoilu ja muu terveellinen elämäntapa on sitten lähtenyt sujumaan. No kävin lenkillä. Tällä kertaa yksin. Tykkäsin enemmän yksin siellä käydä. Ei tule ainakaan verrattua itseään kenenkään, eikä näin ollen tunne itseään aivan niin paskaksi.
Ja jottei liian helpoksi tämä kävisi niin ostimme toisillemme kiusaksi mm. sipsipussin ja laatikollisen karkkeja. Vielä on pysynyt kiinni. Koulussakaan en munkkikahveja juonut.

Pakko kirjoittaa tuosta tämän kertaisesta Humppa Soi -biisistä hieman tarinaa. Se on coveri mahtavasta Riders in the sky biisistä. Ja ehkä pahin biisin raiskaus mitä tiedän.

Humppa Soi: Frederik: Maito ei tänään
Humpastalainattua: "Lasiini en enää halua mitään vaaleaa, maito taikka piimä niistä pötsi sekoaa"

Koulussaopittua: Ei ainakaan ruotsia.
Koulussaoppimatonta: Ruotsi

P.S. Vittuillaan vielä vähän himourheilja kämppikselleni. Mitenkäs se kahvi ei meinaa tippua.
Ei ollut ensimmäinen kerta.

1 kommentti:

manninen kirjoitti...

Ootte te vaan pöhöjä molemmat

generated by sloganizer.net