tiistaina, tammikuuta 16, 2007

Koulussa oli yllättäen hauskaa

Tänäänkin voisin taas jotain tänne kirjata.

Aamupäivän harjoittelimme röntgenkuvien ottamista tai pikemminkin potilaan asettelua röntgenkuvia varten. Hauskaa oli ja taisi siinä sivussa oppiakin jotain.

Ruokailun jälkeen sitten harjoittelimme potilaan siirtoja. Ensimmäisenä minä sain olla potilaana. No eihän ne sairaalalakanat minua kestä. Yksi nosto niin jo oli lakana riekaleina. En minä siis ihan keijukainen vieläkään ole vaikka laihtunut olenkin vuoden aikana melko reippaasti. Muuten kyseinen tunti meni kaksimielisyyksiä laukoen (siis en minä mutta muut) ja toisia nostellen. Oli ihan hauskaa.

Sieltä sitten nostin jalkaa toisen eteen ja suunnistin kämpilleni ja luin hieman huomiseen uusintatenttiin, kunnes tuli nälkä ja piti lähteä kauppaan. Pikaruokaanhan sitä tuli tyydyttyä. Ei oikein jaksa kokkailla.

Täytyisi taas koettaa lukea tenttiin. Huomenna ois vielä yksi lääkelaskukin laskettavana, kun ei potilaan hoidon kokeessa mennyt se oikein. Mutta huomisen kun selviää kunnialla läpi niin sitten saa vähän hengähtää kouluasioista.

Koulussaopittua: "Kun potilaalle vaihdetaan petivaatteet, ei saa peittoa nykäistä päältä, ettei vaan yllätä potilasta tekemästä mitään"
Humppa Soi: 2 Unlimited: Maximum Overdrive

2 kommenttia:

Akkiki kirjoitti...

Aika kestävät lakanat :D Sulla sentään aika ajoin vaikuttais olevan ihan mukavia koulupäiviä... Mulla koulupäivät on edelleenkin yhtä tuskaa. Kamalien koulupäivieni lisäksi harrastan syömistä ja siinä se elämä sit onkin. Niin ja kuten asiaan kuuluu, uni ei tule edelleenkään. ARGH!!!!!!!!!!!!

Wille kirjoitti...

No harvoin minullakaan noita mukavia koulupäiviä on. Yleensä aika tuskaa. Kuten huominen. 4 tuntia teoria, lääkelaskun uusinta, ruoka, 4 tuntia teoriaa ja lääketieteen perusteiden uusinta. Onneksi loppuviikko on helppoa. Torstaina alkupäivä koulua, sitten Tallinnaan ja perjantaina Metsatöllistä nauttimaan.

Ja syöminen ja netissä pörräily taitaa olla minunkin harvat harrastukset täällä.

generated by sloganizer.net