maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Edellenkään nämä otsikoiden keksimiset eivät ole helppoja

Tänään se jatkui taas tuo iloinen opiskelu. Aamulla erehdyin vielä käymään katsomassa onko tullut tenteistä numeroita. No nollahan siellä taas komeili. Eipä se kyllä yllättänytkään, mutta on se hieno vuoden aloitus. Muuten koulu jatkui samanlaisena paskana. Tunnit kuluvat kelloa katsellen ja kahvituntia odotellen. Kouluruoan hintaa ne olivat sentään puottaneet ja lukujärjestyksiä selaillen näyttäisi siltä että perjantaisin ei paljon koulua ole joten jotain hyvääkin tässä opiskeluelämässäkin on.

Yksi mieltä askerruttanut asia myös sai ratkaisun. Mietin jo tässä jonkun aikaan että käykö blogillani oikeasti miten lukijoita ja tänään sain kuulla että luokkatoverini käyvät myös blogiani lueskelemassa ja olivat vielä kuulemma odottaneet milloin taas palaan blogille. Pitääkö tässä alkaa miettimään mitä kouluasioita täällä uskaltaa jauhaa? Eääh. Vois alkaa vaikka haukkumaan luokkaani ihan paskaksi. Vaikka ei se kyllä ole. Hieno luokka meillä on. Ihmeen hyvin viihdyn luokkani parissa, vaikka koulunkäynti muuten tuntuu tökkivän välillä ihan kiitettävästi.

Mitäs muuta tässä vielä voisi sanoa. No sain siivottua kaappini tai no raivattua ainakin vähän parempaan järjestykseen. Kaikkea turhaa sitä olikin puolen vuoden aikana ehtinyt sinne tunkea.
Löysin esimerkiksi että minulla on pöytälamppu. Vielä kun olisi pöytä mihin sen laittaa.

Koulussaopittua: "Ruoka maksaa enää 2,15 euroa"
Humppa Soi: Rattus: Laatikosta laatikkoon

5 kommenttia:

Heinä kirjoitti...

Kuulostaa turhan iloiselta aloitukselta.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Wille. Ei aina tarvitse osata sanoa mitään. Riittää kun on.

manninen kirjoitti...

Ei lamppu pöytää tarvitse. Hyvä lisävalo jos väsäät leffoja...

Akkiki kirjoitti...

Pakko lisätä tuhon koulussa opittuun sen, mitä opin omassa koulussani tänään samasta aiheesta. "Ei me myydä tässä kuussa ruokalippuja, koska ruuan hinta nousee helmikuun alusta." Eli sama suomeksi. Hinta on siis tänään 2,15 €, mutta muuttuu helmikuussa ainakin meidän koulun ruokalassa takaisin siihen samaan 2,35:een, mitä se on aiemminki ollu. Niin, että mitä vitun hyötyä on antaa lisää tukea kouluaterioihin, jos ne nostaa ruuan hintaa joka tapauksessa. Tosta tulee vaan paha mieli!

Wille kirjoitti...

Niin se on varmaan meilläkin. Mistä minä tietäisin.

generated by sloganizer.net