keskiviikkona, tammikuuta 10, 2007

Aina vaan hullumpia ideoita

Kerrankin jotain ajatuksia pyörii päässäni niin kirjoitetaan sitten jotain ylöskin.

Tällä viikolla olen todella paljon saanut positiivista palautetta blogistani. Se on kyllä hienoa. Kiitos siitä. Akkiki jopa heitti (jos minulla olisi huumorintajua niin tajuaisin että vitsillä) että kirjoittaisin kirjan. Miten sattuikin kun olen jo pitkään miettinytkin että joskus olisi kiva kokeilla kirjoittaa oikein kirja. Ei sitä kyllä kukaan lukisi, mutta silti. Heittäkääpä kommentteja että mistä aiheesta sen kirjoittaisin? Jos oikein romaanin tapaisen joskus sitten innostuisin kirjoittamaan niin tiedän kyllä erään joka voisi tehdä siitä elokuvaversion. Voisi jopa olla että kerrankin elokuva olisi parempi kuin kirja. Tai no ainakin yhtä paska.

Koulupäivä meni taas niin samoissa merkeissä kuin ennenkin. Tunnilla, kahvilla, tunnilla, syömässä, tunnilla, kämpille. Kävin sentään hieman jopa kävelemässä koulun jälkeen ja tietenkin sitä piti myös käydä kollegan luona kahveellakin. Kokeeseen pitäisi lukea. Ei kyllä kiinnosta, mutta millonkas se kiinnostaisikaan. Eli ei oikeastaan mitään uutta tähän tasaisen tappavaan "opiskelijan" arkeen.

Ai niin jostakinhan sentään kiinnostuin koulussa. Huomasin että jos liittyy röntgenhoitajaliittoon niin syksyllä olisi kahden päivän koulutuspäivät Naantalin kylpylässä. Aiheena mammografia. Kuulostaa oikein minulle sopivalta tapahtumalta, vaikka tuskin se on sellaista kuin kuvittelen että porealtaassa makoillaan ja katsellaan erilaisia naisten rintoja. No joka tapauksessa laitoin liittymisilmoituksen vetämään.

Koulussaopittua: No ainakaan en tänään kaatanut kermoja ruokalassa.
Humppa Soi: Korpiklaani: Native Land

6 kommenttia:

Akkiki kirjoitti...

Ajattelinkin, että oot just sellanen ihminen, joka kuuntelee Korpiklaania! Vähänkö oon ihmistuntija. Joo no tuskin kuitenkaan. Tuli vaan mieleen :D

Ja musta se kirjan kirjottaminen on hyvä idea. Kun vaan saat inspiraation ni eiku kynä sauhuamaan!

Wille kirjoitti...

Saa nyt nähdä miten se kirjahomma lähtee käyntiin, mutta kyllä minä sen joskus vielä kirjoitan.

Aika hyvin ajattelit kyllä mitä kuuntelen. Ei noista Humppa Soi -osioista kylläkään kovin selvää kuvaa saa musiikkimaustani. No ei se kyllä olekaan.

manninen kirjoitti...

Kaikki Willen koulukaverit, minun piti kertoa että Wille on juossut munasillaan suolla. Ja hyppinyt melko vilkaan tien varressa pelkät märät alushousut päällä.

Wille kirjoitti...

Paljasta Manninen vaan kaikki. Ei minua muutenkaan paljon arvosteta.

manninen kirjoitti...

Ja mitään mitä olet joskus poikamiesvuosinasi tehnyt, niin ei varmasti vedä vertoja sinun nykyisille seikkailuillesi...

Wille kirjoitti...

Nämä nykyiset seikkailuni pystyykin lukemaan täältä, joten jokainen voi itse todeta miten hurjia ne ovat.

generated by sloganizer.net