maanantaina, tammikuuta 29, 2018

Otsikkojeni informaatioarvo on melko olematon.

Pojalla alkaa flunssa väistyä, mutta tyttöä se vielä vaivaa. Heräsi äsken ja annettiin lääkettä ja nyt vaimo koettaa saada uudestaan nukahtamaan. Meneehän ne pienet illan yhteiset hetket näinkin.

Viikonloppu meni ihan kotosalla. Aika paljon tuli legoilla rakenneltua pojan kanssa. Mukavaa puuhaa. Sunnuntaina käytiin vaimon kanssa äänestämässä ja maitokaupassa. Saatiinpa siinä taas melkein tunti yhteistä aikaa, kun anoppi oli lasten kanssa. Jippii.

Herkkulakossa olen onnistunut hyvin. Kohtahan se onkin jo ohi ja nyt kaapissa odottaakin irtokarkkeja. Herkkulakon lisäksihän olen tosiaan yrittänyt taas kerran laiduttamista ja olen jopa onnistunut siinä. Tänään kun kävin puntarilla niin näytti, että olen laihtunut tammikuun alusta 5,5 kg. Aika huikeasti. Saa nähdä nyt herkkulakon loppumisen jälkeen, että lähteekö heti takaisin nousuun. Perjantaina töissä työkaveritkin huomauttivat, että olenko laihtunut vai kasvanut pituutta kun näytän pidemmältä kuin ennen. Se tuntui kivalta.

Töissä juteltiin tänään työkaverin kanssa blogeista ja siitä miten nykyään on mainoksia niin hirveästi ja niillä kirjoittajat voivat kai sitten tienata. Itseäni se vähän häiritsee vaikka olisihan se toisaalta kivaa jos saisi rahaa siitä että kirjoittelee joutavanpäiväisyyksiä.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net