sunnuntaina, tammikuuta 21, 2018

En pidä aamuista

Noin 6.40 heräsin,kun poikani kyseli missä äiti on. Vaimo oli yöllä mennyt tytön kanssa alakertaan, kun tyttö taas vaihteeksi ei suostunut nukkumaan ja ilmeisesti ovat molemmat nukahtaneet sohvalle. Ehdotin pojalle, että käyn hakemassa äidin niin saa vielä nukkua. Ja niinhän siinä kävi, että poika ei malttanut enää nukkua ja tyttökin heräsi. No onneksi vaimo sentään pääsi hetkeksi nukkumaan, kun lapset liimautuivat lastenohjelmien pariin. Itseäni kyllä väsyttää ankarasti, mutta ei pidä valittaa. Enemmän vaimoni joutuu öisin valvomaan lasten kanssa. Täytyy näin aamuisin yrittää antaa hänenkin sitten nukkua.

Suunnitelmissani oli että olisin päivittänyt blogini ulkoasua, mutta kun nuo silmät ei pysy kunnolla auki niin en jaksa siihen hommaan keskittyä. Suurimman osan linkeistäkin saisi poistaa, kun eivät oikein ole ajantasalla. Ja jos en väärin viimeksi katsonut niin edellinen teksti taisi olla 900. kirjoitukseni. Ihan kivasti niitä on tullut vaikka nyt jo muutaman vuoden ajan todella verkkaisesti. Sitten täytyy jotenkin juhlia, kun tulee 1000 täyteen.

Tänäänpä saatan käydä katsomassa työkaverini koiranpentua ja äänestämässäkin olisi hyvä käydä, kun ei tiedä ollaanko vaalipäivänä Keskipohjanmaalla vai Keski-Suomessa.

Taustaltakuultua: "Tapahtuu! Meisseli!"(Ryhmä Hau)



Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net