keskiviikkona, tammikuuta 17, 2018

Periaatteista on helppo luopua

Vaimo nukkuu sohvalla. Poika on kerhossa. Tyttö leikkii. Minä istun keittön pöydän ääressä kirjoittelemassa ja kuuntelen Beast In Blackia. Näin alkaa tämä päivä...

Töihin lähden puolenpäivän jälkeen. Siellä ollut ihan mukavaa vaikka stressaakin se kun jatko näyttää erittäin epätodennäköiseltä. Edellisestä työpaikastakin viestittelivät, että siellä olis mulle palautettuna leffa jonka olin lainannut yhdelle asiakkaalle viime kesänä. Sovittiin että käyn ensi viikolla siellä kahvilla. Pojan otan mukaan, kun sitä kiinnostaa kovasti iskän työpaikat. Iski kyllä ikävä sinne. Harmi kun jouduin sieltä lähtemään.

Täytyypä tännekin vielä avautua asiasta jota häpeän. Sorruin nimittäin spotifyn ihmeelliseen maailmaan. Ja ahkerassa käytössä se on ollutkin. On se vaan näppärää. Tähän mennessä olen kuunnellut ainakin seuraavia:

Arttu Wiskari: Aivan järkyttävää musiikkia. Haastoin kuitenkin itseni ja kuuntelin kokonaisen levyllisen. Oli tuskaa. Rikki ja Sadun alkkarit oli kauheimmat biisit. Kuunnelkaa ja itkekää verta.

Beast In Black: Tätä kuunnellut ehkä eniten. Loistava levy. En malttais odottaa ensi kesän John Smithiä että pääsee kuulemaan livenä.

Kikka: En tiedä miksi, mutta kuuntelin useamman levyllisen tätäkin. Lukioajat tuli mieleen. Ja edelleen harmittaa kun en lähtenyt silloin Kikkaa katsomaan Lomakouheroon. Nyt se on myöhäistä.

Kumikameli, Tekramutisch, ATK: Toppo Koposen musiikki kiinnostaa ja lumenluonti näiden tahdissa sujuu mukavasti.

Ruoska: Ruoskan levyt löytyy hyllystäkin, mutta lenkillä teki mieli kuunnella pitkästä aikaa tätäkin bändiä. Herättelen toiveita että bändi tulisi ensi kesänä John Smithiin.

Lisäksi kuuntelin pari levyä 1001-albumia kirjasta jota yritän kahlata läpi. Tähän projektiin spotify on ehdoton.

Ja nyt soi Metsatöll...

Kohta vois herättää vaimon, kun poika pitäisi hakea kerhosta ja pianhan sitä töihinkin taas.

Humppa Soi: Metsatöll - Veelind
Humpasta en lähde lainailemaan, kun aika vähän tuosta kielestä ymmärrän.

Lapsensuusta:
Minä - Mihin meet?
Tyttö - Hinttiin.
Eli tyttö oli vinttiin menossa.

P.S. Herkkulakko on pitänyt ja olen laihtunut 3,1 kg parissa viikossa.


Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net