sunnuntaina, tammikuuta 07, 2018

Kuusikin on jo poltettu

Tänään oli kahden viikon joululomani viimeinen päivä ja huomenna jatkuu työt. Ainahan se vähän jänskättää palata töihin vaikka siellä viihdynkin ja työkavereita on jo vähän ikäväkin. Tänään pääsi lasten kanssa helpolla, kun vanhempani kävivät kylässä ja lapset piirittivät heitä.

Voisin muuten mainita tässä myös uudenvuoden lupauksestani. Kliseisesti yritän taas laihduttaa ja siihen liittyen olen tammikuun herkkulakossa. Kylässä tosin annan itselleni luvan syödä, mutta sielläkin kohtuudella. Tuntuisi tyhmältä kylässä kieltäytyä tarjottavista ja kun kuitenkin käy niin että seuraavassa hetkessä kuitenkin sorrun taas. Laihduttamisessa olen joskus ihan hyvin onnistunutkin, mutta nyt on tullut painoa sen verran paljon lisää että saisi sellaiset 17 kiloa laihtua, että olisin haavepainossani. No ihan siihen ei nyt alkuun tavoitteeni ole. 10 kiloa jos lähtis niin lupasin palkkioksi ostaa meille uuden telkkarin. Huomenna olisi punnituspäivä. Veikkaanpa ettei vielä ole tapahtunut mitään...

Nyt nukkumaan. Pojalla oli jalka kipeä ja sai siihen lääkettä ja köllöttää nyt tuossa vieressä. Joka yöhän poitsu siihen viereen kyllä kömpii. Tyttö nukkuu vielä pinnasängyssä enkä tiedä miten mahdutaan jos sekin ottaa sitten tavaksi tulla viereen. Tarvitaan isompi sänky.

Humppa Soi: Hans Zimmer - Gladiator Rhapsody

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net