perjantaina, tammikuuta 26, 2018

In search of incredible

Työviikko takana. Mukavaa kun nyt ollut syksystä asti työ jossa on viikonloput vapaita. Tähän alkanut tottumaan. Eilen kävin vanhalla työpaikalla kahvilla ja kyllähän sinne ikävä tuli takaisin. Jos oikein todella hyvä tuuri käy niin voi ehkä olla mahdollista että saisin kesällä tehdä sinne sijaisuutta parisen kuukautta. Hyvin epätodennäköistä se on, mutta olisi kyllä mukavaa. Se oli työpaikkana sellainen jossa todella viihdyin. Nykyisessäkin työssä työporukka on mahtava ja hauskaa on, mutta jos itse työtä ajattelee niin edellinen työpaikka oli enemmän makuuni.

Ja tietenkin jos oikein erityisen uskomattoman hyvä tuuri käy niin tänäänhän on eurojackpot, jonka voisin voittaa. Jos aina täällä ilmaisis toiveensa lottovoitosta niin toteutuisikohan se joskus? No eipä tietenkään, mutta pitää sitä joka viikko miettiä, että mitä sitä tekis jos voittais.

Poika on ollut flunssassa tämän viikon ja alkaa jo näkyä se ettei ole päässyt ulos. Ja tietenkin sekin kun vapaat alkaa. On se vaan sellaista kiukuttelua aluksi. Uhmaakin jonkun verran ilmassa. Eikä tyttö paljon huonommaksi jää äänenkäytössä. Mutta on ne silti ihania vaikka tyttö joskus tunkeekin kahvinpuruja taskuun ja poika rakentelee majoja sisälle niin ettei välillä sekaan mahdu.

Humppa Soi: Pandora's Box - It's all coming back to me now
Humpastalainattua:
"There were nights when the wind was so cold
That my body froze in bed
If I just listened to it right outside the window."

P.S. Otsikoita on niin mahdottaman vaikeaa keksiä niin nappasin vaan ensimmäisen tekstin joka iski silmiini ja noin luki läppärissäni.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net