lauantaina, helmikuuta 03, 2018

Paluu eiliseen

Aloitetaanpas ainakin kirjoittaminen puhelimella tässä samalla, kun nukutan poikaa. Ei paljon kyllä tarvitse nukuttamista. Pekka Töpöhäntä luettiin ja nyt makoilen tässä vieressä sen aikaa että nukahtaa. Pitkän aikaa on pojan nukuttamiset olleet kyllä mukavan helppoja. Tyttö onkin sitten eri maata. Välillä menee hyvin ja välillä ei niin hyvin.

Minulla on tänne nyt mukavaa kerrottavaa. Viimeksi taisin toivoa sitä että pääsisin vanhaan työpaikkaani takaisin ja niinhän siinä kävi että alkuviikosta soittivat, että saisin kesän olla siellä sijaisena. Se kelpaa kyllä mulle. Ehdottomasti paras työpaikka missä olen tähän mennessä ollut.

Herkkulakkokin loppui, kun kuu vaihtui. Sen kunniaksi vetelin tietenkin irtokarkkeja. Ja heti seuraavana yönä voin pahoin. Aamulla olo oli ihan hyvä joten töihin menin. Siellä kuitenkin vointi taas paheni ja jännäsin, että iskiköhän nyt mahatauti, kun sitä on töissä vähän liikkeellä. No varmuuden vuoksi päätin lähteä kesken päivän pois ja kun perjantaisin olen vähän niin kuin ylimääräisenä työntekijänä niin ei hirveästi töiden kannalta haittaa vaikka olen pois. No kotona sitten huono olo jatkui koko eilisen ja tänäänkin ollut vielä vähän heikko olo. Tässä nyt olen miettinyt, että onkohan kyse mahataudista vai reagoinko niin kovasti yllättävään sokerin saantiin, kun kuitenkin olin koko tammikuun melkein sokerittomalla. Mene ja tiedä. Ärsyttävää joka tapauksessa.

Ja siirryin tässä hetki sitten alakertaan tietokoneella jatkamaan kirjoittamista. Sitä ennen laitoin saunan lämpenemään ja samalla savustin koko kylppärin. En tiedä miksi saunan pesä välillä puskee savut sisälle. Muutama viikko sitten kävi nuohoojakin joten hormien pitäisi olla kunnossa.

Humppa ei soi, mutta takkatuli roihuaa.

P.S. Eikö olekin varminta ettei käy nyt elokuvissa, kun on epäillyt mahatautia? Lähinnä yritän tässä keksiä tekosyytä ettei tarvitse mennä katsomaan Veljensä vartijaa. Siinä nimittäin vilahtaa (valitettavasti ei viuhahda) Manninen ja sen vuoksi sen "haluaisin" nähdä.

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Onko Manninen Holman "stunt butt"? ;D

Wille kirjoitti...

Manninen kyllä sano että sitä näkyy elokuvassa vaan ehkä noin 10 sekuntia. Kai siinä nyt Holman pyllyä enemmän näkyy? :)

Tiina kirjoitti...

En tiiä sanoo. :D

Sulta muuten tulee ilmoitus sähköpostiin joka kerta, kun tänne kommentoi, että viestiä ei ole pystynyt toimittamaan. Blogin asetuksissa on varmaan joku vanha käyttökelvoton sähköposti, johon näistä lähtee kopio?

Tiina kirjoitti...

Siis: "Your message wasn't delivered to wjw@mbnet.fi because the address couldn't be found, or is unable to receive mail."

Wille kirjoitti...

Kiitos huomiosta. Vanha sähköpostihan se siellä kummitteli.

generated by sloganizer.net