lauantaina, helmikuuta 24, 2018

Hiihtoloma, talviloma vai pitäisikö sanoa kesäloma?

Nimittäin kesälomapäivistähän ensi viikon loma menee. Varsinaista kesälomaa ei sitten olekaan, vaan olen työttömänä kaksi viikkoa ennen kuin aloitan kesätyöt.

Tänään ja muutenkin jo jonkun aikaa on jotenkin ollut sellainen tympeä olo. Mikään ei oikein innosta. Ja inhoan tätä ainaista kylmyyttä.Tai ei se haittaa, että ulkona on kylmä, mutta kun täällä sisällä meinaa jäätyä. Makuuhuoneeseen vietiin huvikseen mittari niin se näyttää 16 astetta ja patteri hehkuu punaisena. Eipä taida eristykset olla järin tehokkaat tässä rintamamiestalossa. Alakerrassa sentään näyttäisi olevan 20 astetta, kunhan muistaa takkaa lämmittää päivittäin. Vintin portaikossa lämpötila onkin jopa 9 astetta. Siinä onkin hyvä säilyttää perunoita ja porkkanoita.

Lisäksi kaipaisin jotain elämääni. En tiedä oikein mitä. Jotain. Jossain olisi kiva käydä. Perheen kanssa tai ilman. Enkä siis puhu mistään ulkomaista vaan vaikka jossain kotimaan kaupunkilomalla tai jossain. Mutta kun ei ole rahaa niin minkäs teet. No viikon päästä on sentään suunnitelmissa päästä vaimon kanssa Vaasaan katsomaan Nordmania. Jos lastenvahtikuviot onnistuu. Ja parin viikon päästä menen pitkästä aikaa Tampereelle vähän kavereita ja elokuvia katsomaan.

Tänään olin hetken yksinäni, kun muut lähtivät edeltä anoppilaan ja minä jäin siivoamaan. Samuli Putroa kuuntelin ja nautin yksinolosta. En kyllä kovin kauaa vaan lähdin itsekin anoppilaan pizzalle. Siellä oli vaimon perhettä mukavasti paikalla ja kivaa sakkiahan se on. Aika omissa ajatuksissani sielläkin tosin olin.

Nyt lapset nukkuu. Takka ja sauna lämpiää. Minäpäs lopettelenkin tämän naputtelun ja valittelun tähän.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net