perjantaina, maaliskuuta 02, 2018

Mummolassa

Testataanpas nyt miten onnistuu blogille kirjoittelu EasyBlog appilla. Puhelimella olisi paremmin aikaa kirjoitella kuin tietokoneella. Ihan selkeältä tämä ainakin vaikuttaa.

Olen nyt perheeni kanssa Karstulassa. Keskiviikkona tultiin ja tässä tänään joskus lähetään takaisin kotiin katsomaan onko talo aivan jäässä. 

Hiihtoloma on mennyt mukavasti vaikka rahattomuus ärsyttääkin. Sunnuntaina vietettiin tytön kaksivuotis-synttäreitä ja talo oli täynnä väkeä. Isompia ja vähän pienempiä.

Maanantaina käytiin retkeilemässä Päiväjärvellä. Kylmää oli, mutta makkara maistui. Luontohavaintoja ei juurikaan tehty, paitsi poislähtiessä poikamme huomasi tikan hakanneen kolon kantoon ja sinne koloon oli joku jemmannut karpaloita.

Tiistai olikin ihan kotipäivä ja keskiviikkona tosiaan tultiin tänne.

Täällä menee aika mukavasti, kun lapsilla on paljon tekemistä. Pulkkamäkeä on laskettu ahkerasti. Parasta kuitenkin on ollut se, kun päästiin vaimon kanssa rantaan saunomaan kahdestaan.

Aikaisemmin mainitsinkin että olen kahlannut läpi vanhoja blogitekstejä ja kylläpäs minulla onkin ollut aktiivista blogielämää ennen kuin Kokkolaan muutin. Muutamia lukijoitani löytyy facebook-kavereinakin joten tässä mietin, että voisi olla mielenkiintoista pyytää sieltä joskus porukan kasaan. Aika moni tuntuisi asustelevan Tampereella niin voisi jopa onnistua. Se olisi jännää. Sen verran arka kuitenkin olen etten tiedä uskaltaisinko ehdotella tapaamista...

Nyt perunat on kiehunut hetken joten voisin mennä paistamaan pihvejä. Muut lähtivät ulos ja minä lupauduin ruoanlaittajaksi.

Päässä soiva humppa: Raymanin musiikit joita poika hyräilee jatkuvasti.

Lastensuusta: Poika näki unta jossa Ninjagon tuhmat käärmeiset yrittivät porata häntä, mutta onneksi porasta loppui akku.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net