perjantaina, tammikuuta 04, 2013

Vuoden ensimmäinen työpäivä

Kyllä se vaan ahdistaa aina palata pitkiltä vapailta töihin. Nyt olen ollut maanantaiaamusta asti vapaalla ja sitä ennen tehnyt pari yövuoroa. Jännittää palata töihin, vaikka aina se helpottaa sitten kun sinne pääsee. Miksiköhän sitä pitää jännittää ja ressata? Nyt tietenkin töissä on ollut rankkaa ja yksi jos toinenkin on uupunut, joten sekin osaltaan nostaa kynnystä. Saa nähdä mitä vuosi tuo tullessaan työpaikalle. Toivottavasti työkavereiden välinen hyvä ilmapiiri pysyy ennallaan. Työkavereiden voimallahan sitä pitkälle jaksaa. Raja tulee siinäkin tietenkin vastaan, jos jatkuvasti jää sellainen olo ettei ehdi työtä tehdä kunnolla. No enpä avaudu sen enempää töistä. Kaiken kaikkiaan viihdyn siellä kuitenkin.

Oravakin pyörähti kurkistamassa mitä touhuan. Luuli varmaan että olen facebookissa ja lähti pois. Oravat on kyllä hauskoja veitikoita. Tässä meidän pihapiirissä pyörii ainakin kaksi pörröhäntää. Lintulaudalta ne käy jyviä syömässä ja kipittelevät ikkunalautoja pitkin ympäri taloa. Kopina ja rapina vain kuuluu. Ja anopin koira on ihmeissään.

Voisinkin kertoa anopin koirasta. Se on whippetti tai joku sinne päin. Pieni vinttikoira oletettavasti. Minä en oikein ymmärrä koirarotujen päällä. Koirat voisi mielestäni jakaa vain pieniin, keskikokoisiin ja suuriin. Tämä on keskikokoinen. Ei mikään sylikoira vaikka välillä änkeekiin itsensä kainaloon jos makoilee lattialla scrabblea tai pleikkaria pelaamassa. Laihakin se on. Niin kai pitää kuulemma ollakin. Ja lyhytkarvainen. Minusta koiran pitäisi olla pörröinen ja karvainen ja pehmeä pullukka. Kiltti se kuitenkin on. Tottelee käskyjä hyvin vaikka välillä onkin hieman tottelematon. Tykkään kyllä siitä vaikka en mikään oikein koiraihminen olekaan. Yhdestä asiasta en vaan tykkää. Nimittäin käydä koiran kanssa lenkillä. Se on jotenkin sellaista pakkopullaa. En tykkää kyllä muutenkaan liikkua hirveästi, mutta sitten kun se on tuollaista pakon sanelemaa niin vielä vähemmän innostaa. No ehkä siihenkin oppii. Se kun nyt vallan on muuttanut meille asumaan.

Ja juuri kun sain kirjoitettua ettei huvita lähteä lenkille koiran kanssa, niin vaimoni jo pyytää että lähdettäisiin käyttää koiraa lenkillä. Sanoin ettei huvita. Mutta lähden silti.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net