lauantaina, tammikuuta 05, 2013

Hyvän mielen päivitys

Vaikka olenkin nyt taas töistä väsynyt niin ajattelin kuitenkin tehdä tämän Mymskältä saamani haasteen. Ohjeet olivat siis seuraavat:

"Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa. Anna eteenpäin ainakin viidelle bloggaajalle." 

1. Vaimo.
Ehdottomasti tärkein ihminen joka saa minut hyvälle mielelle. Nauramme paljon ja huumorimme osuu niin täydellisesti yhteen ettei mitään rajaa. Monesti ei tarvitse edes äänen sanoa, kun tiedämme mitä toinen ajattelee.

2. Sauna
Ennen kaikkea puulämmitteinen sauna. Puhumattakaan savusaunasta. Sellaiset mukavat hitaat löylyt. Kun ei ole kiire mihinkään ja voi vain nauttia lämmöstä. Saunominen on kivaa vaimon kanssa kahdestaan, kavereiden kanssa tai ihan vaan yksin.

3. Luonto
Suomen luonto on kaunis. Siellä sitä sielu lepää, kun pääsee luontoon kulkemaan ja ihmettelemään. Sitten jos vielä sattuu näkemään jotain uutta. Vaikka jonkun linnun jota ei ole ennen nähnyt.

4. Kaverit
Liian harvoin vain nykyään tulee pidettyä yhteyttä kavereihin. Johonkin se aika vain katoaa. Tämä on harmi.

5. Musiikki
Tämäkin aika ilmiselvää. En voisi kuvitella elämääni ilman musiikkia. Ja aina sitä vain huomaa innostuvansa uusista tuttavuuksista. Viimeksi taisin innostua Tuure Kilpeläisestä ja bändistä nimeltä kls. Musiikki on parhaimmillaan vielä kun pääsee keikoille. Aina on tiedossa joku keikka mitä odotan. Seuraavaksi Gamma Ray/Helloween maaliskuun lopulla.

6. Vapaapäivät/lomat
Ja vielä parempaa silloin, kun sattuu yhteinen vapaa vaimoni kanssa. Vapaapäivälle ei tarvitse edes suunnitella mitään tekemistä ja silloin se oikeastaan onkin parasta kun ei ole aikataulua. Sama lomien suhteen. Tykkään ihan reissatakin, mutta silloinkaan ei saa olla liian tarkkaa aikataulua.

7. Kiireettömyys
Tämä on niin harvinaista työmaalla, että silloin harvoin kun siitä pääsee nauttimaan niin se tuntuu luksukselta. On ihanaa kun asioita saa tehdä rauhassa.

8. Tuli
Tulella on rauhoittava vaikutus. Sitä voi tuijotella vaikka kuinka pitkään. Ja vaikka tykkään rauhallisesta tulen leimusta, niin tykkään myös erilaisista räjäh

9. Oma koti
On se vaan ihanaa kun saa asua omakotitalossa vähän syrjässä kaupungista. On tilaa ja saa elää juuri niin kuin haluaa. Ei tarvitse miettiä häiriintyykö naapurit jos alkaa keskellä yötä kuuntelemaan Mikko Alataloa.

10. Se kun saa toisen ihmisen hyvälle mielelle.
Esimerkiksi kun töissä jollain pienellä teolla saa työkaverin hyvälle tuulelle, tai kun saa vanhuksen onnelliseksi ihan vain läsnäololla. Ja ihan vain sekin lämmittää mieltäni, kun toinen ihminen vastaa hymyyni.


Kyllä näitä nyt olisi varmasti ollut vielä ja vaikka kuinka paljon, mutta oli tuossa nyt jotain mitä äkkiseltään mieleeni tuli. Haasteeseen kuului näköjään sekin, että pitäisi haastaa muita mukaan. En haasta viittä kuitenkaan vaan annan haasteen tällä kertaa vain yhdelle. Nimittäin Nikolle. Ole hyvä.

Humppa Soi: Taustalla loppui juuri Avara luonto telkkarista ja kuuluu kun koira kaluaa luuta.



1 kommentti:

Maria kirjoitti...

Oikein hyviä, kiitos!

generated by sloganizer.net