perjantaina, tammikuuta 11, 2013

Sitä sammaa

Eilinen taas jäi väliin. Oli iltavuoro ja silloin aamut menee niin ettei saa mitään tehtyä ja illalla ei enää jaksa. No eipä tuo haittane.

Tänään oli aamuvuoro ja töissä kuhisee taas juorut sun muut. Eipä niistä kuitenkaan tänne viitsi kirjoittaa. Turhan paljon muutenkin nykyään tulee vapaallakin mietittyä työjuttuja. Vaimo kun on samalla alalla niin hänen kanssaan hyvä puhua, kun ymmärtää mistä on puhe. Ja kun tuntuu ettei minullakaan oikein muuta elämää ole kuin tuo työ. Ei vaan jaksa enää töiden lisäksi mitään muuta tehdä.

No jostain kuitenkin vielä jaksan innostua. Nimittäin musiikista. Ja parhaimmasta sellaisesta. Olen ostellut Mikko Alatalon puuttuvia levyjä huuto.netistä ja kokoelmani alkaakin näyttää aina vaan komeammalta.

Sitten vaihdetaan puheenaihetta juhlasta arkeen. Nimittäin remonttiin. Tämä taloremppahan on rempallaan ollut jo pitkään. Keittiön ja makuuhuoneen jälkeen, muut huoneet on jääneet. No yläkerran toinen makuuhuone on nyt kuitenkin siinä pisteessä, että lattia pitäisi maalata. Anoppi oli sen käynyt hiomassa meidän ollessa töissä. No ei siinä mitään jos toisella on tylsää.

Voi kyllä minä odotan sitä päivää jos tämän joskus saisi valmiiksi. Jäljellä olisi tuon jälkeen vielä alakerran pari huonetta. Vahvasti alan jo epäillä sanontaa, että hiljaa hyvä tulee.

No nyt on joka tapauksessa edessä vapaa viikonloppu. Veikkaan että sekin menee taas kerran laiskotellessa. Virtaa kaipaisin.

Humppa Soi: Children of bodom - Chokehold
Humpastalainattua: "Mine field is called the place I'm living in"

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net