keskiviikkona, tammikuuta 02, 2013

Taas meinaa karata toisen päivän puolelle


Äkkiä kun kirjoitan niin ehdin vielä tämän päivän puolella. Kauhean myöhään nykyään meinaa mennä tämä kirjoittelu. Ja sitten aina väsyttääkin niin ettei ajatus lennä. No jotain pikaisesti tästä päivästä kertoilen.

Aamulla heräsin, kävin vessassa, söin aamupalan. Vaimo lähti kaveriaan tapaamaan ja minä jäin kuuntelemaan musiikkia ja katsoin yhden jakson Raidia. Hieno kotimainen rikossarja. Vaimo tuli takaisin ja lähdimme heti siitä sitten neuvolaan.

Siellä meni hyvin. Keskusteltiin voimavaroistamme ja kaikki vaikuttaa olevan kunnossa. Ainoa mikä itseä alkoi mietityttämään, kun edellisenä iltana sitä lappua täyttelimme niin siinä kysyttiin, että onko kaveripiirissä vasta vanhemmiksi tulleita joiden kanssa jakaa kokemuksia. Vaimollani kyllä on kavereita joilla on tai on tulossa pienokaisia, mutta minulla ei ole. Ei minulla nyt paljon kavereitakaan ole, mutta nekin jotka sellaisiksi tunnustan ovat lapsettomia. Minä olen pienen kaveripiirini ensimmäinen.

Neuvolan jälkeen kävimme syömässä ja maha täynnä anttilassa. Sieltä mukaan tarttui pitkästä aikaa playstation peli. Max Payne 3. Se vaikutti pienen tutustumisen jälkeen viihdyttävältä.

Illalla pelailimme vaimoni sukulaisten kanssa monopolia ja siinä se ilta vierähtikin.

Nyt pakko lopettaa ennen kuin kello lyö 12. Hei hei.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Jos on aiheista pulaa, niin blogissani olisi yksi haaste odottamassa :)
http://mymskan.blogspot.fi/2013/01/hyvaa-mielta.html

Wille kirjoitti...

Ehdottomasti täytyy vastata haasteeseen. Teen sen lähipäivinä. Pitää olla virkumpi kuin nyt.

Ja sait minut hyvälle mielelle jo pelkästään kommentoimalla :)

generated by sloganizer.net