sunnuntaina, joulukuuta 02, 2012

Joulut pienet vietetty on

Eilen oli sitten työpaikan pikkujoulut. Kivaa oli. Meille oli vuokrattu mukava paikka jossa ensiksi söimme mahamme täyteen jouluruokaa. No minä en kyllä laatikoista ja rosolleista välitä, mutta onneksi oli ihan perunoitakin. Ja kinkkua. Ja hyvää sallaaddia. Maha tuli täyteen. Kahvit päälle ja sitten oli pienimuotoista ohjelmaakin. Bingoa pelattiin ja hassuteltiin. Pukkikin käväisi tyhjentämässä kassejaan. Vekkuli oli pukki jouluinen.

Loppuilta sitten menikin karaokea laulellen ja tanssilattialla pyörien. Minutkin sinne yritettiin välillä vetää mukaan ja sain taas todeta ettei tämä lantio kyllä taivu millään musiikin tahtiin.

Suurin osa taisi lähteä vielä jatkoillekin, mutta minä tyydyin vain heittämään porukan kaupunkiin ja tylsästi lähdin kotio. Kaiken kaikkiaan illasta jäi erittäin positiivinen maku suuhun. Viime vuoteen verrattuna meininkin oli huomattavasti rennompaa ja vapaampaa. Ei sellaista ahdistavaa jäykkyyttä. Ja kyllä siellä taas porukka kehui humalapäissään työporukkaa. No tottahan se kyllä onkin, että meillä on erittäin hyvä työporukka. Monenikäistä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia. Eipä tuota työtä kyllä jaksaisi tehdäkään jos ei olisi niin mukavia työkavereita.

Ja tänä vuonna ei tänne blogille joulukalenteria muuten tulekaan, kun laitan sen naamaiseen kirjaan.

Kohta vaimoa hakemaan työmaalta ja anopin luokse ehkä kahville.

Humppa Soi: EdGuy -  The Pharaoh

Pikkujoulussaopittua: "Villellä on aina niin outoa musiikkia." (Tokaisi työkaverini kun istui autooni ja siellä soi Electric Six)

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net