keskiviikkona, joulukuuta 05, 2012

Missäs sitä muualla huutelis kuin täällä

Talon sain siivottua. Tai siis raivattua ja imuroitua. On se vaan kivaa kun on puhdasta, vaikka eipä se kauan kestäkään. Ja on kiva yllättää vaimo siivoamalla.

Vaimo kun on iltavuorossa niin tämä mies katselee leffoja ja kuuntelee musiikkia. Tänään katsoin elokuvan "Parents". Oli positiivinen yllätys. Kauhukomedia pojasta jonka vanhemmat ovat ihmissyöjiä. Yllättävän tunnelmallinen elokuva.

Sitten katselin "Breaking Baddia". Siinä on kans hyvä sarja. Netflixistä on hyvä katsella just sarjoja. "Pikku-britannian" sieltä sain jo katsottua. Ja "Peepshow" on myös hyvä sarja. Ja tietenkin "Hiuskarvan varassa". Bear Grylls on hieno mies. Harvoin herää niin kovia inhoreaktioita kun sen pätemistä katsoo. Suosittelen. Tahatonta komiikkaa parhaimmillaan.

Tämän illan soundtrack taasen on pitänyt sisällään Apulantaa ja Metallicaa. Hienoa kuunnelle S/M levyä kunnon äänentoistolla.

Aamulla kävimme neuvolassa. Siellä kuuntelimme sydänääniä. Hyvin kuului. Hassua.

Neuvolan jälkeen kävimme hakemassa pizzat. Juuri meitä ennen oli 40 pizzan tilaus, joten aikamoista hässäkkää oli Kotipizzassa. Polttivat hieman pizzaanikin. Pahoittelivat kovasti, mutta minua se ei häirinnyt. Harvoin minulle on liian palanutta ruoka. No sitten myyjä huomasi vielä että siitä puuttuu sipuli, joten teki kuitenkin uuden pizzan. Korvauksena antoi vielä pari ylimääräistä leimaa pizzapassiin. Eipä tuollaiset vahingot haittaa, kun myyjät olivat niin mukavia. Naureskeltiin vaan. Kyllä hyvä asiakaspalvelu vaan saa hyvälle mielelle. Harvoin sitä enää kohtaa. Monesti se on sellaista jäykkää ja vakavaa tai teennäistä. Sellaista että hymyillään nyt kun se kuuluu työhön.

Töissä sattuu ja tapahtuu, mutta niistä en tänne kirjoita.

Nyt saunaan ja takkaan tuli, kun anoppi ja vaimoni sisko tulevat ehkä saunomaan.

Humppa Soi: Metallica - Wherever I may  roam
Humpastalainattua: "I'm free to speak my mind anywhere"

Elämässäopittua: Tosi harvoin sitä nykyään keksii mitään mitä olisi päivän aikana oppinut.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net