lauantaina, joulukuuta 08, 2012

"Prässit sirkkelin terinä soi"

Tai oikeastaan kyllä itse sirkkeli se täällä taustalla soi. Vaimo on töissä ja appiukko tuli laittamaan yläkerran toisen makuuhuoneen kattolistoja. Joten mitäs minä muuta tekisin kuin kirjoittelisin blogia? En oikein osaa appiukkoa auttaa tuossa hommassa, joten uskoisin että enemmän on apua siitä kun pysyn poissa jaloista. Kattolistat alkaa kohta olla paikoillaan ja sitten lattialistat. Ja sen jälkeen lattian hiominen ja maalaus. Hiomiseen palkattiin vaimoni pikkuveli. Saa sekin köyhä lukiolainen vähän taskurahaa. Maalauksen sentään vois tehdä itse ettei aivan käytetä vaimon sukua hyväksi.

Sitten vain sähkömies paikalle laittamaan pistorasiat ja patterit sun muut. Sitten seuraakin se hetki jota olen odottanut talon ostosta asti. Nimittäin levyhyllyjen paikalleen laitto. Mikä onkaan mukavampaa kuin järjestellä levyjä haluamaansa järjestykseen. Yleensä lajittelen levyt musiikkityylin mukaan, mutta nyt voisi tietenkin laittaa vaikka aakkosjärjestykseen. Ja Mikko Alatalon tuotannolle pitää tietenkin keksiä joku oma vitriini tai jotain.

Ja sitten asiasta toiseen tai ehkä kolmanteen. Toissapäivänä se taisi olla, kun illalla jumituin lukemaan blogitekstejäni ajasta kun muutin tänne Kokkolaan. Kylläpäs on asiat muuttunut kovasti niistä ajoista. Aivan käsittämätöntä miten muutamassa vuodessa voi tapahtua niin paljon. Olen mennyt naimisiin, valmistunut ammattiin, saanut vakituisen työpaikan, ostanut auton ja talon, ja keväällä vielä tulossa isäksi. Huh huh.

Elämässäopittua: Piparkakkulinnunpöntön epäonnistuessa syntyy mörölle koti.

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net