perjantaina, lokakuuta 24, 2008

Gynt vai Günt?

Nyt on taas viikko lasten hoitamista takana. Ollut jotenkin tosi väsyttävä viikko. Kuitenkin ihan mukavaa on ollut. Enää olisi ensi viikko jäljellä harjoittelua ja sitten joutuu/pääsee koulunpenkkiä kuluttamaan. Mukavaa sekin. Meillä on kiva luokka.

Mutta nyt olisi viikonloppu edessä. Missä sen vietän? Mitä teen? Kokkolassa. En tiedä mitä teen. Ei suunnitelmia. En kyllä muutenkaan paljon elämääni suunnittele. Katson vaan mihin se minut riepottelee. Ja parhaat hetkethän syntyvät juuri siten ettei suunnittele etukäteen mitään. Jos suunnittelee että viettää oikein hauskan viikonlopun niin se menee tietenkin mönkään. Joten jos sitä suunnittelis että vietän tylsän ja ankean viikonlopun niin tulisikohan tästä hauska? Kokeillaan.

Viikonloppusuunnitelma:

Vietän viikonlopun yksin kämpillä murehtien elämää. En tee mitään. Käyn korkeintaan kaupassa. Tylsistyn. Mitään hauskaa ei tapahdu.

Nyt sitä siis toteuttamaan. Aloitetaan vaikka keittämällä kahvit.

Ai niin minunhan piti listata 5 outoutta elämässäni. No jos myöhemmin jaksais. Nyt laitetaan loppuun korvaukseksi pitkästä aikaa biisitaisto. Kumpi parempi?



Grieg - Peer Gynt - In The Hall Of The Mountain King



Peer Günt - Backseat (Pahoittelen videon töksähtävää loppua.)

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hyvä suunnitelma! Toivottavasti viikonlopustasi tulee oikein "tylsä".

Grieg voittais tän äänestyksen nyt sitten. Peer Güntiltä olis voinut löytyä joku parempikin biisi, eikä tuossa videolla ollut edes sitä hottista basistia, joka nykyään on.

Anonyymi kirjoitti...

No sehän nyt on selvä, että Griegin Peer Gynt on parempi. Kysytkin vielä.

Anonyymi kirjoitti...

No Gynt tietenkin.

Kas, sinulla on samanlaiset viikonloppusuunnitelmat kuin minulla. (Sillä erotuksella että minä en ole Kokkolassa.) No, oikein ankeaa viikonloppua meille.

:)

manninen kirjoitti...

Aika pahan heitit. Gynt on kyllä parempi, mutta annan ääneni kuitenkin Güntille koska se tässä kisassa tulee häviämään...

generated by sloganizer.net