sunnuntaina, huhtikuuta 27, 2008

"Sunnuntaina ei huolet paina, kun me ollaan 65"

Vietin taas eilen erittäin villin lauantai-illan. Kävin saunassa ja katsoin kaksi leffaa. Death Proof Planet Terror. Olivat hyviä molemmat mutta Rodriguez veti tällä kertaa pidemmään korren. Väkivaltaviihdettä parhaimmillaan. Yksinäni täällä naureskelin yön pimeinä tunteina.

Tänään kävin tuossa puolen päivän aikoihin pitkästä aikaa hautausmaalla. On siellä vaan kaunista.

Mistäs sitten puhuttaisiin? No naisistahan sitä voisi vaihtelun vuoksi. Tai lähinnä naisettomuudestani. Aloin miettimään tässä syitä sille asialle että miksi minulla ei ole naista. Olenko minä ujo? No olen, mutta en mielestäni liian. Kyllä minä joskus jopa uskallan puhua naiselle. Yksi syy on varmaan tämä että en käy oikein missään. En harrasta mitään missä olisi naisia. (Paitsi tämä blogille kirjoittaminen) En käy baareissa. Kaveripiiriissänikään ei paljon naisia näy. Yksinkertaisesti en vain törmää missään naisiin. Töissäkään ei paljon naisten kanssa tule keskusteltua kun siellä tehdään niin omissa oloissaan jokainen omaa hommaansa. No kyllähän sielläkin nyt parille on tullut juteltua mutta ne ovatkin olleet tietenkin varattuja.

Baareissa tietenkin voisin alkaa käymään ja sieltä varmaan jotain kontaktia voisi saadakin aikaan jos joisin mutta kun sitä harrastusta en ole oppinnut enkä kyllä haluakaan oppia. Yhden illlan suhteet eivät kiinnosta kyllä yhtään. Ennemmin olen kokonaan ilman.

En juo, en polta. Olen kiltti. Kuuntelen toista. Ainoa paheeni on Mikko Alatalo. Joskus voin olla vahingossa jopa hauskakin. Miksi sitten olen yksin? Ehkä syy onkin juuri tässä. Ei naiset ihastu kiltteihin poikiin. Kyllähän se tiedetään. Siinä käy kuin Aknestikin laulussa:

" Mä vaihdoin Ferrarin Fiattiin
koska tahdoit niin
Liityin myöskin Greenpeaciin
koska tahdoit niin
Mä kävin myöskin sivarin
niinkuin halusit
Tein niinkuin halusit

Mutta mikä sai sinut liftaamaan
pois luota mun
Mikä sai sinut pihtaamaan
vaikka heti kun
Harley-Davidson mies vei
sinut saunomaan
niin sinä menit vaan"

Turhaan tätä asiaa jauhan. Ei tässä nyt mitään hätää näin yksin ollessakaan ole. Eikä asia sillä muutu vaikka miten sitä pohtisin. Ei itseään voi muuttaa eikä tarvitsekaan. Jos en tämmöisenä kelpaa niin ei sitten.

Laitetaan loppuun vielä aivan mahtava biisi. Rakastuin ensi kuulemalta.



Elämässäopittua: Tippaleipien tomusokerilla sotkee kyllä joka paikan.

33 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla noi Grindhouset omina? Jos, niin olen kateellinen. Mun pitäisi ostaa itselleni ja katselin vähän sillä silmällä yhdestä nettikaupasta niitä, mutta en sitten kuitenkaan raaskinut ostaa, kun juuri investoin noihin muihin leffoihin ja lipsahdin tilaamaan musiikkiakin. Mä kyllä tykkäsin Death Proofista enemmän, en ole varmaan koskaan nauranut leffassa niin paljon kuin DP:n takaa-ajokohtauksen aikana siinä leffan loppupuolella. Mahtavuutta!

Enkä ota enää kantaa noihin naisettomuusasioihin muuten kuin että ei se nyt ihan niinkään mene, ettei tytöt tykkäisi kilteistä pojista. Kyllä jotkut tykkää. Tiedänpähän vain.

Kai sua alkaa jo rassata, että mä kirjoitan sun blogiin melkein enemmän kuin sinä?

Wille kirjoitti...

Mannisenhan ne on. Siltä partaveikolta minä yleensä kaikki leffat lainaan ja katson. Aika vähän ostelen omaksi.

Eikä minua rassaa kommenttisi. Kirjoittele vaan.

Tiina kirjoitti...

Wille-kulta, ethän sä edes ole kovin kauaa ollut vielä sinkkuna...

Jaa ainoa pahe Mikko Alatalo? Entäs Kaija Koo sitten??? Huh huh!

Wille kirjoitti...

Tiina-(saat itse valita jonkun kauniin sanan) en olekaan mutta olin ennen tuota parisuhdettani ihan tarpeeksi kauan ja nyt tuntuu että olen saman tilanteessa uudestaan.

Ei Kaija Koo ole pahe. Korkeintaan se että ei ymmärrä Kaija Koota.

Anonyymi kirjoitti...

Hello Hello!

Sitä tulin sanomaan että oon näillänäkymin menossa käymään poitsun kanssa koululla tiistaina jos ei toi muksu oo enää kovin räkänen. Mennään ruokatauon aikaan että tuu poikkeen jos et muuta keksi!

-S-

Wille kirjoitti...

Hello!

Voisin kyllä käydä koululla syömässä tiistaina. Olis kiva nähdä. Et kyllä tunnista minua enää kun mulla on niin järkyttävä tää letti.

Anonyymi kirjoitti...

No etköhän sä yhtä söpö oo kun aina ennenkin! =)

-S-

Wille kirjoitti...

Pah

Matti kirjoitti...

Onkos joku täällä kuunnellut Aknestikia enempikin, kun vittaus löytyy jo otsikostakin.

Wille kirjoitti...

Taidat olla ainoa blogini lukija joka tajuaa Aknestik lainat.

Annette Sinclair kirjoitti...

Perhana, aina jaksan ihmetellä tuota perinteistä "tytöt ei ihastu kiltteihin poikiin". Näemmä en ole sitten tyttö. Miltei poikkeuksetta ihastukseni ovat olleet a) partiolaisia, b)voittaneet hymypoikapatsaita, c)saaneet seurakunnan myöntämiä stipendejä rehdistä ja reiluudesta d) ja kaikin mahdollisin keinoin kilttejä ja ujommanpuoleisia.

Eihän sun baareissa tarvitse juosta. Harrastat vaan niitä asioita, jotka kiinnostaa sua. Etkös sää kuitenkin käy keikkoja kuuntelemassa ahkerasti?

Wille kirjoitti...

Hyvä tietää että teitäkin on jotka ymmärtävät meidänkin päälle, harmi kun olet varattu :)

Keikoilla tosiaan käyn. Aika hiljaista yleensä kyllä on, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi Wille. Kerrankos sinä vielä menet Sille Oikealle Keikalle. (Jossa kenties törmäät kivaan tytsiin.) Niin, ja kaikki on ihan mahdollista missä tahansa...vaikka kaupassakin. Ei siihen baaria tarvita.

Ja kyllä kiltitkin pojat voi olla ihan valloittavia.

Wille kirjoitti...

Ei sitä kyllä tiedäkään missä ja milloin kolahtaa kohdalle. Hyvä että te lukijani jaksatte uskoa minuun, vaikka minä en aina jaksaisikaan.

Anni kirjoitti...

Ns. pahat pojat vetää tietyntyyppisiä(kilttejä) naisia puoleensa, mutta niihin yleensä(aina) pettyy koska ne on vastuuttomia(kusipäisiä) idiootteja, ja sitten kiltit pojat alkaa vaikuttaa ihanan hurmaavilta.

Ja sitäpaitsi sä oot ihan loistava. Ja mitä me kaikki luetaan jos/kun sä löydät naisen etkä ehdi enää kirjoittaa tänne?

Wille kirjoitti...

Teidän takiahan minä tässä olenkin yrittänyt poikamiehenä olla. Eihän tätä kukaan kestäisi lukea jos vaan rakkaudesta ja onnellisuudesta kirjoittelisin.

Anonyymi kirjoitti...

:DDDDDDDDDDDD Nii-in!
Kunnioitettavaa uhrautuvaisuutta, etten sanoisi!

Wille kirjoitti...

Mitäpä en teidän vuoksi tekisi.

manninen kirjoitti...

On toi vaan mainio biisi kyl. Jos Tarantino jotain osaa niin kappaleiden valinnan leffoihinsa. Pitänee tuoda sulel toi levy nii saat muitakin helmi biisejä...

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen kattonut noi molemmat leffat kans ja tykkäsin kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Loviisan kanssa samaa mieltä. Tiedän monia tyttöjä, jotka tykkäävät juuri kilteistä pojista. Ja olen itsekin sellainen. En pidä mistään wannabe-koviksista enkä ylipäätään sellaisista jotka ovat jotenkin liian erikoisuuden tavoittelijoita. Minusta tavalliset, vaatimattomat, kunnon miehet ovat parhaita! Heillä ei yleensä ole myöskään noussut pissa päähän, koska he eivät ole liian suosittuja naisten keskuudessa (monet komeat miehet ovat ylimielisiä ja itserakkaita).

Mutta sitten varsinaiseen postaukseen. On se niin väärin. :P Minäkään en ole juuri lainkaan tekemisissä poikien/miesten kanssa. Koulussa on peräti kaksi luokkakaveria poikia, ja hekin varattuja. Kaveripiiriin ei kuulu kuin yksi poika, sekin yhden kaverini mies. Ainoa paikka, jossa tapaan poikia, on eräs harrastus.

On hankalaa tutustua poikiin, jos ei ole heidän kanssaan melkein missään tekemisissä.

Wille kirjoitti...

Manninen: Tarantinon leffat on niitä harvoja joiden soundtrackit haluais omistaa.

Lumi: Sinullahan on sitten hyvä leffamaku.

Elean: Ehkä se on vaan helpompaa kuvitella että sen takia ei ole kumppania kun on liian kiltti vaikka eihän se toki niinkään ole. Tärkeintähän on se että on juuri sellainen kuin on eikä esitä mitään.

Hei mutta sinullehan minä voinkin sanoa että olet vielä niin nuorikin. (Kerrankin pääsin jollekin sanomaan noin)

Anonyymi kirjoitti...

No jaa.. Olen jo aika vanha ikisinkuksi. :P Sinä olet sentään edes seurustellut.

Thundercat kirjoitti...

Just katoin dokumentin yleltä missä lyhyet miehet kertovat ongelmistaan ja varsinkin naisten kanssa. Jos kysyy naisilta haluatko lyhyen vai pitkän miehen niin vastaushan on AINA pitkän. Tossa dokumentissa oli 142cm-165cm pitkiä miehiä. Sinähän Ville olet kuitenkin jotain +-180cm pitkä eli juuri siinä naisten suosimassa pituusluokassa joten asiat voisivat olla paljon huonomminkin.

Thundercat kirjoitti...

p.s. Hauska toi biisi kyllä ja hyvä leffa :) tais olla sen deathproofin lopussa muistaakseni

Wille kirjoitti...

Elean: Olin sinun ikäinen kun minäkin ensimmäisen kerran seurustelin että ei sinulla vielä mitään hätää ole.

Thundercat: Ja sitten kun mulla on vielä niin iso... eiku...

P.S. Lopputeksteissähän toi

Anonyymi kirjoitti...

No rakastuuko ne naiset sitte aina renttuihin? Ja miksi ne rakastuu? Ne kuvittelee olevansa just se joka kesyttää sen miehen. Et semmooset rentut on vähä niinku jotai projekteja naisille.
Tai sitte jotkut naiset vaan tykkää siitä, että saa jatkuvasti olla pettyny ja huonolla tuulella renttunsa takia.. Ompaha ainaki elämässä sitte draamaa ja häppeninkiä.
(mistäköhän muuten mäki blogiini kirjoottelisin jos eläisin kovin draamatonta elämää?)

Mut hei, jos joskus taas Seinäjoelle eksyilet niin pitääkö mennä ettimään sulle jotai sutinaa? ;D


ps. Kaija Koo ei ole pahe!

manninen kirjoitti...

No niin saaaatana! Helppohan se siellä pilvissä on paistatella, mutta tulkaapa tänne vesirajan alapuolelle. Vai kuuluuko tää pikkumiehen pihinä edes noin ylös? Vai hankinko megafonin? Häh?

Wille kirjoitti...

Neiti O: Kai se on nimenomaan se kesytysvietti. Luulo että miehen pystyy voittamaan. En tiedä sitten onnistuuko se miten hyvin.

Olen muuten Seinäjoelle tässä joku viikonloppu tulossakin.

P.S. Kaija Koo on parhautta.


Manninen: Mutta sinä oletkin charmantti herrasmies ja kohta kuuluisa elokuvaohjaaja.

manninen kirjoitti...

Jos yksi nainen sanoo charmantiksi niin ei se vielä kesää tee. Ja saatohan se olla mieskin, ei meikä sitä itse ollu näkemässä...

Ja jos kuuluisuus on ainoa tapa millä meikä naisia saa niin ei kiitos. Voihan niitä tulla, mutta se pysyminen onkin sitten toinen juttu...

Wille kirjoitti...

Pysyykö ne muutenkaan?

manninen kirjoitti...

Niin no joo...

Anonyymi kirjoitti...

Jos siellä Sjoella meinaat baariin tai johonkin eksyä niin ilmottele ;)

generated by sloganizer.net