keskiviikkona, huhtikuuta 02, 2008

Päivä välistä

Eilen jäi sitten tänne kirjoittamatta. Sitä se teettää kun on niin ahkera tekemään töitä. Tai kun aamulla nukkuu yli kymmeneen ja puoli kahden aikoihin pitää olla jo töihin matkalla. Ja siinä välissä kun pitäisi vielä jaksaa lukea pääsykokeisiin. Menee yllättävän nopeasti aamupäivät. Enää tämä päivä ja huominen näitä kahdelta alkavia työpäiviä ja sitten on perjantai vapaa. Tarkoitus olisi silloin käydä Sähkiksen kyydillä Verkkokaupasta ostamassa tähän uusi näyttö. Eihän minulla nyt rahatilanne mikään valtava ole mutta pakkohan se näyttö joskus on ostaa. Lauantai ja sunnuntaikin on töitä mutta mitäs sen väliä. En minä viikonloppuisin mitään saa aikaan muutenkaan niin parempihan se että istun työpaikalla soittelemassa.

Ja jos oikein ymmärsin niin tänään taas alkoi Stockmannin Hullut Päivät joten siitä pääsemmekin seuraavaan arvuutteluun. Kuinka monta hullujen päivien keltaista muovipussia näen matkalla töihin? Lähimmäksi arvanneelle omistan vaikka jonkun biisin youtubesta.

Humppa Soi: Gunk: Mikset jo mee?
Humpastalainattua:
"Mikset mee? Mikset mee? Et sä mulla mitään tee. Et sä musta enää mitään irti saa."

Elämässäopittua: Kesäaika toi tullessaan kevään.

16 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Sä tuut idästä keskustaan päin, eikö? Eli sua vastaan on tänään tullut hmmm... 14 ihmistä, jolla on Hullujen Päivien kassi.

Anonyymi kirjoitti...

48

manninen kirjoitti...

Tarkoitatko nyt vain menomatkaa, eikä mukaan lasketa töitä kotiin talsimista? Aika pahan heitit, mutta sanotaan nyt vaikka 22, se kun on tuttu luku muutenkin. Ainakin vähän aikaa vielä.

Minja kirjoitti...

Kahdeksan!

Anonyymi kirjoitti...

Arvaus: 12. :D

Muistakin sitten laskea. ;D

Kyllä varmasti menee päivät nopeaan, kun on noin paljon tekemistä.

Annette Sinclair kirjoitti...

Mä epäilen, että sulla sekoaa laskut kolmenkymmenenkuudennen pussin jälkeen, etkä tiedä kuinka monta pussia todellisuudessa näit.

Tiina kirjoitti...

56.

Anonyymi kirjoitti...

Kuusi!

Pistaasi kirjoitti...

Olin myös kaupungilla tänään ja keltaisia pusseja vilkkui joka suunnalla. Hullut päivät kuvaavat aika hyvin sitä menoa...

Anonyymi kirjoitti...

Nelkytkaks (42)! (Muistitkohan laskea?)

Wille kirjoitti...

Huomenna paljastan tulokset. Ehkä.

Mimmu kirjoitti...

Eli Wille unohti ja nyt koettaa jostain keksiä jonkun kivan luvun? Tai sitten se laskeekin ne vasta huomenna...

Wille kirjoitti...

En unohtanut. Laskin kyllä. Tosin ehkä ihan kaikkia en mukaan laskenut jos jossain kauempana näin keltaisten kassien vilahtavan.

Mimmu kirjoitti...

Noh, pakkohan se on sitten odottaa huomiseen.

Thundercat kirjoitti...

26

Anonyymi kirjoitti...

Siis mä kerkeen viel mukaan ja sanoisin että 30.

generated by sloganizer.net