tiistaina, huhtikuuta 29, 2008

Olenko orja?

Tässä kun istuu niin paljon kuitenkin tämän laatikon ääressä niin välillä miettii olenko jäänyt liiaksi koukkuun tähän. Saisiko sitä enemmän aikaiseksi kun unohtaisi tietokoneen kokonaan? Tekisi mieli oikeastaan kokeilla. Enhän minä kotopuolessa tai kavereiden kanssa kaipaa tietokonetta mutta yksin ollessa sitä liian helposti juuttuu tähän näytön ääreen. Voisinkin kokeilla millaista olisi elää viikko ilman tietokonetta ja blogeja. Yritän olla vaikka ensi viikon tästä erossa. Ja koska olen kuitenkin aika nössö niin sen verran voisin luistaa että kerran päivässä kävisin sähköpostin tarkastamassa ja elokuvien katseluun voisin konetta tietenkin käyttää. Mutta muuten en käyttäisi. Ensi maanantaina siis alkaisin tämän kokeilun. Kun kello sunnuntaina menee yli puolen yön niin siitä tasan viikon yritän olla tästä erossa. Toivottakaa minulle onnea yritykseen.

Mutta se vasta ensi viikolla.

Tänään kävin aamulla koululla syömässä ja ehkä syy oli enemmänkin se että halusin nähdä S:n ja pojan. Sellainen pikkuinenhan se oli. Kiltin oloinen ainakin ja kova ihmettelemään maailman menoa.

Syömässä kävin poikien kanssa ja siitä sitten vielä munkkikahville kaverini luokse ja kohta sitä pitäisi lähteä töihin viimeistä kertaa tällä viikolla.

En tiedä huomisesta vappujuhlinnasta oikein vielä että menenkö. Sinne ei tulisi muita luokkalaisia poikia ollenkaan niin saa nähdä uskalla lähteä sinne naisten kiusattavaksi. Se selviää huomenna.

Humppa Soi: Aknestik: Maailman kauneimmat miehet
Humpastalainattua: "Valitettavasti tytöt eivät ole paikalla"

Elämässäopittua: Huomenna loppuu laihdutuskuuri ja olen tavoitteessa!

13 kommenttia:

Henu kirjoitti...

Siis mitäääh, meinaat ihan vapaaehtoisesti hyljätät meidät?! :( :D

Mimmu kirjoitti...

Ei Wille ei. Ei se konelakko sovi nyt lainkaan. Täällä kukaan muukaan sitä harrasta, paitsi ne, jotka koettavat elätellä toiveita, että niillä olisi elämää :)

Vakavissaan, itekkin liian helposti jumahtaa tähän koneelle. Se kun on auki melkein koko päivän sopivasti. Pitäisi varmaan kehittää jokin systeemi, ettei kone saa olla auki kuin niin ja niin kauan päivästä.

Anonyymi kirjoitti...

Huuuuiii! Tietokonelakko! Ei kai sitä niin ehdoton tarvi olla, että ihan kokonaan ilman koko viikon? Jos vaikka yrittäisi vaan vähentää? (Huomaatko, yritän suostutella sua bloggailemaan...)

Ei vaan, kyllähän se varmaan ihan hyvää tekisi itse kullekin. Ja sähän voit vaikka alkaa sauvakävelemään! Mistä sen tietää mitä oikein keksit!

Anonyymi kirjoitti...

Hui sentään, mitä tavoitteita! Mulla pyörii koko sosiaalinen elämä tämän rakkineen ympärillä, joten itse en uskalla edes haaveilla moisesta, vaikka voisihan se kannustaa ehkä joskus näkemään ihmisiä oikeassakin elämässä.

Onnitukset painotavoitteen saavutuksesta!

Minja kirjoitti...

Et kai tosissaan kuvittele, että me kannustettaisiin sinua olemaan viikko ilman tietokonetta! Sehän tarkoittaisi, että me joutuisimme elämään viikon ilman sinun juttujasi! Eihän se käy päinsä!

manninen kirjoitti...

Meet kyllä kiusaamaan niitä naisia ja jätät minut rypemään yksin sinne kämpille...Et ala pilaamaan mun "Paskin vappu ikinä" -putkea!

Annette Sinclair kirjoitti...

Tämä on nyt ihan off-topic, mutta lukaisepa tämä uutinen :) http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id89331.html

Wille kirjoitti...

Kirjoitin pitkät kommentit mutta se ei suostunut näkymään. Ei väkisin. Sanon asiani lyhyesti.

En minä teitä kokonaan hylkää, palaan kyllä takaisin. Ja ALATALO PORMESTARIKSI!

Anonyymi kirjoitti...

Oli kiva nähdä vaikka ei paljoa keretty kuulumisia vaihtamaan! Ja komeathan ne sun kiharat oli, ei ollenkaan pahat! Ja olit kyllä muutenkin muuttunut mies!

Tsemppiä viikon yritykseen!

-S-

Wille kirjoitti...

Oli kyllä kiva nähdä. Toivottavasti törmäillään jatkossakin. Kiitos kehuista. Olinkohan muuttunut parempaan vai huonompaan suuntaan?

Thundercat kirjoitti...

jahas! onnea yritykseen. Se on suht helppoa jos on hieno päivä mutta jos on kauhee kaatosade niin voi tehdä vähän tiukkaa. Iltasin voi myös tulla pientä houkutusta. No sulla on kuitenkin töitä niin siellä se auttaa vähän, jos joka päivä kotona olisit 24h niin se vois kans vähän vaikeuttaa tehtävää. Toi sähköposti ja leffa juttu on pientä cheattia mutta ei se mitään :) Jos tää onnistuu niin seuraavaks sun pitäis kokeilla olla ilman tietokonetta, nettiä, leffoja ja musiikkia. siinä olis jo haastetta :D

Anonyymi kirjoitti...

Joskus on joutunut pitämään konetaukoa kotihärpäkkeen mentyä rikki. Töissä ollessa ongelmaa ei varmasti olisi, koska muutenkin arkena tulee käytettyä sitä niin vähän, mutta kotona oleillessa se onkin eri asia.

Lisäksi huomaa kyllä miten paljon asioita on helppo tarkastaa netistä. Miten sitä ennen elettiin niin hyvin ilman koneita ja kännyköitä? x) Nyt jos känny jää kotiin, niin heti on paniikki päällä.

Hauskaa vappua!

Wille kirjoitti...

Thundercat: Pitääkin eka aloittaa kevyesti. Pian innostun lopetan viihde-elektroniikan käytön kokononaan. Tuskin sentään.

Kermakisu: Kyllä sitä vieläkin on yllättävän paljon ihmisiä jotka ei konetta käytä. Lähinnä vanhempia ihmisiä. Huomaa tuossa kun soittelee galluppeja.

Hauskaa vappua vaan itsellesi.

generated by sloganizer.net