Kokotti
1 tlk valkoisia papuja tomattikastikkeessa
400 g jauhelihaa
1 pkt nuudeleita
2 A-luokan grillimakkaraa (puoleen hintaan)
1 pieni purkki tomaattipyrettä (kämppikseltä jäänyttä)
mausteet
1. päivä:
Ruskista ja mausta jauheliha. Pilko joukkoon makkarat. Kaada sekaan vielä pavut ja anna muhia hetken. Lisää jossain vaiheessa tomaattipyre. Herkuttele Magnumin soidessa taustalla.
2.päivä:
Keitä nuudelit ja lämmitä edellispäivät rippeet pannulla. Muista polttaa seos hieman pohjaan että mausteeksi saadaan pieni palaneen käry. Nautiskele Mikko Alatalon tahdissa.
5 kommenttia:
Mä en voi tota ruokaa kyllä nyt syödä kuin vain ekana päivänä. Sillä Alataloa en suostu kuuntelemaan. :D
Se on tärkeä osa tätä reseptiä. Alatalo on suuri inspiraation lähteeni kun ruokaa valmistan.
Alan uskoa, että tämä on oikeasti jonkun Mikko Alatalon alter egon blogi.
Tai sitten Wille on Mikko Alatalon kauan kadoksissa ollut poika tai jokin promoaja.
Te tietämättömät olette vain kateellisia kun ette ole vielä ymmärtäneet Mikon neroutta.
Lähetä kommentti