maanantaina, toukokuuta 12, 2008

Willen Keittiä Osa 29

Kokotti

1 tlk valkoisia papuja tomattikastikkeessa
400 g jauhelihaa
1 pkt nuudeleita
2 A-luokan grillimakkaraa (puoleen hintaan)
1 pieni purkki tomaattipyrettä (kämppikseltä jäänyttä)
mausteet

1. päivä:
Ruskista ja mausta jauheliha. Pilko joukkoon makkarat. Kaada sekaan vielä pavut ja anna muhia hetken. Lisää jossain vaiheessa tomaattipyre. Herkuttele Magnumin soidessa taustalla.

2.päivä:
Keitä nuudelit ja lämmitä edellispäivät rippeet pannulla. Muista polttaa seos hieman pohjaan että mausteeksi saadaan pieni palaneen käry. Nautiskele Mikko Alatalon tahdissa.

5 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Mä en voi tota ruokaa kyllä nyt syödä kuin vain ekana päivänä. Sillä Alataloa en suostu kuuntelemaan. :D

Wille kirjoitti...

Se on tärkeä osa tätä reseptiä. Alatalo on suuri inspiraation lähteeni kun ruokaa valmistan.

Tiina kirjoitti...

Alan uskoa, että tämä on oikeasti jonkun Mikko Alatalon alter egon blogi.

Mimmu kirjoitti...

Tai sitten Wille on Mikko Alatalon kauan kadoksissa ollut poika tai jokin promoaja.

Wille kirjoitti...

Te tietämättömät olette vain kateellisia kun ette ole vielä ymmärtäneet Mikon neroutta.

generated by sloganizer.net