torstaina, syyskuuta 18, 2008

Terveyden edistäminen

Keitin sitten purkkihernekeittoa. Vieläkö ihmettelette miksei Willen Keittiöön ole pitkään aikaan tullut jatkoa? Koulussa olemme puhuneet paljon terveellisestä ruokavaliosta. Minulla tämä ei kyllä toteudu. Koulussa syön kyllä monipuolisesti mutta sitten iltaisin lähinnä vedän naamariin makaronia tai jotain mitä nyt kaupasta halvalla saa. Ei pidemmän päälle kovin terveellistä.

Liikunta on myös erittäin tärkeää. Minulla se jää siihen että kävelen 10 minuutin koulumatkat ja käyn kaupassa. Kyllähän sitä lenkillä pitäisi käydä mutta miksi se lähteminen on niin pirun vaikeaa. Istuskelen vain koneen ääressä. Ei pidemmän päälle kovin terveellistä.

Sosiaaliset suhteet on tärkeä osa ihmisen elämää. Koulussa olen yllättävänkin sosiaalinen. Aina minä jonkun kanssa siellä juttelen. Joskus ehkä liikaakin. Koulusta päästyäni sosiaalisuuteni rajoittuu pitkälti netin välityksellä toimivaan kommunikointiin. En tiedä onko tämä pidemmän päälle kovin terveellistä.

Humppa Soi: Kilpi: Turha mies
Humpastalainattua:
"Rahaa, mainetta, valtaa,
tavoitellaan unelmaa.
Kohta kaadut kukaties,
tuskaa tienaat turha mies."

Manniseltaopittua: Coenin veljeksiltä tulee uusi leffa vielä loppuvuodesta!

7 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Niin tulee muuten Vin "olen maailman paskin näyttelijä, mutta kylven silti rahassa ja naisissa" Dieseliltäkin. Jo 3.10.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan sama ongelma vaivaa. :P Eli liikunta koostuu lähinnä kouluun ja kauppaan pyöräilystä (keskimäärin ehkä 3 km päivässä) ja satunnaisesta lenkkeilystä kämppiksen kanssa. Onneksi kävin eilen tunnin kävelylenkillä, joten ei niin paljon omatunto kolkuttele tämän asian suhteen. :) Haluaisin aloittaa kuntosalilla käymisen pitkästä aikaa uudelleen, mutta ensin täytyy ostaa kuntoiluvaatteet. Farkuissa ei oikein voi mennä.

Sitten tuo ruoka taas. Sama homma kuin sinulla, että koulun hyvää ja terveellistä tulee syötyä, mutta kämpällä ruoka on terveellisimmillään hedelmiä, epäterveellisimmillään karkkia ja muuta turhaa. :S

Sosiaaliset suhteetkin voisivat olla aktiivisempia. Koulussa olen tosi sosiaalinen myös, ja kämppiksen kanssa vietän aikaa, mutta muuten tulee nähtyä kavereita kerran-pari viikossa. Voisi useamminkin tehdä asioita yhdessä..

Wille kirjoitti...

Manninen: Ihanaa.

Elean: En ole siis yksin.

Tiina kirjoitti...

Mä kanssa ilahduin tuosta uudesta Coenin veljesten leffasta! :)
Traileri vaikutti ainakin hyvältä. Must see!

Wille kirjoitti...

Coenit ei petä koskaan.

sirenita kirjoitti...

Niinpä niin... tärkeintä on lähteminen. Lenkille tai mihin tahansa. Ja myös vaikeinta.
Mutta puoli voittoa on jo se, että lähdit opiskelemaan. Liikunta ja ruokavalio tulkoon perässä, jos edes on tullakseen.
Ehkä sitten omalla ajallaan. Mihinkäs tässä kiire on...

Wille kirjoitti...

Sinä olet sitten aina niin ihanan positiivinen.

generated by sloganizer.net