maanantaina, elokuuta 18, 2008

Kokkolasta, hyvää iltaa

Täällä sitä nyt ollaan uudessa kaupungissa, uudessa kämpässä, uudessa koulussa ja uusien ihmisten keskellä. Paljon on tapahtunut tässä viime viikkojen aikana mutta kyllä tässä pikkuhiljaa alkaa elo tasaantua. Enkä vielä ole katunut päätöstäni lähteä tänne. Tuntuu oikealta ratkaisulta.

Koulu on lähtenyt mukavasti käyntiin ja vaikka opiskellaankin tiiviisti että saadaan tutkinto suoritettua kahdessa vuodessa niin silti ainakin vielä opiskelu tuntuu paljon rennommalta ja järkevämmältä kuin röntgenhoitaja koulu. Opettajat on mukavia ja niiltä uskaltaa kysyä jos on joku asia epäselvää. Luokkakin vaikuttaa mukavalta. Onhan meitä 3 poikaa ja noin 30 tyttöä. Ja voi veljet miten on kaunista muutenkin koulussa. Silmänruokaa piisaa.

Kämpänkin löysin läheltä koulua ja keskustaa. Nyt minulla on myös oma parveke. Sellaista olenkin aina halunnut. Mutta yksi asia taaskin puuttuu. Pakastelokero.

Kokkolaan noin muuten en ole vielä kovin paljon ehtinyt tutustua. Ensimmäisen viikon asuin serkun luona ja hänen kanssaan vähän autolla kierreltiin mutta ei sitä paljon jäänyt mieleen että missä on mitäkin. Kävin minä nyt vähän jo kävellenkin keskustassa ja melkein eksyinkin. On tämä kyllä sokkeloinen kaupunki vaikka ei mikään kovin iso olekaan.

Kaiken kaikkiaan olo on nyt huomattavasti parempi kuin hetki sitten. Tietenkin kohta tapahtuu jotain kauheaa kun elämä tuntuu maistuvan. Niinhän siinä aina käy että kun kaikki tuntuu olevan hyvin niin ei mene kauan kuin kaikki romahtaa. (Olen pessimisti)

Ei tässä nyt mitään sanottavaa keksi kun on niin paljon kaikkea. Muiden blogejakin pääsee taas pitkästä aikaa seuraamaan kun nyt netinkin sain tänne ainakin jotenkin toimimaan.

Humppa Soi: Mikko Alatalo: Peninkulmin Pohjanmaata

Humpastalainattua:
”Ajatukset lentää luo taivaan kartanon
sielu vapaa liitää kun ympärillä on
Peninkulmin Pohjanmaata”

Elämässäopittua: Paperisota on yhtä tuskaa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon kaikkea kivaa Kokkolaan! Ja sehän on sitä paitsi kovin positiivista, että tuntuu, että tuo oli oikea ratkaisu. Oikein hyvä!

Onko muuten Mikko A.:lla ollut vaikutusta naapuristoon?

Wille kirjoitti...

Kiitos.

En ole Mikkoa vielä kovin paljon täällä päin mainostanut, mutta eiköhän senkin aika joskus tule.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti ei koskaan tarvitsekaan katua (ja miksipä tarttis). Tosi kiva kuulla, että menee hyvin :). Parveke on kyllä luksusta!

Anni kirjoitti...

Ihana kuulla että menee hyvin :)
Toivotaan ettei taivas tipu niskaan jatkossakaan :D

Wille kirjoitti...

Hehku: Kaksi vuotta menee onneksi niin nopeasti ettei sitä ehdikään katua.

Anni: Ja toivottavasti sinulla alkaa koulu Tampereella luistamaan paremmin kuin minulla.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja kouluun ja elämään ja.. kaikkeen!

Wille kirjoitti...

Kiitos ja onnea elämään myös sinulle!

generated by sloganizer.net