sunnuntaina, toukokuuta 25, 2008

Mitäs minulle kuuluu?

Perjantaina heräsin aamuvarhain, kiskoin puvun päälle ja junalla kohti Seinäjokea. Ehdin juuri ajoissa katsomaan aluksi Laukeuden ristissä olevaa tilaisuutta ja sitten sen jälkeen Seinäjoki Areenalla olevaa itse päähässäkkää. Velipoika siellä valmistui tradenomiksi. Ja ei tuo isoveli ole kyllä minulta perinyt opiskelulahjoja. Oli kyllä komea todistus. Iso rivi vitosia. Onneksi olkoon vaan vielä kerran. Sen huomasin myös että sosionomin koulutus voisi olla mielenkiintoista. Pelkkiä naisia näytti olevan. Perjantai-ilta menikin sitten vähän paikkoja järjestellessä kotosalla ja Nikke Knakkertoneja katsellessa.

Lauantaina lähdin heti aamusta kohti Viitasaaren puutarhamessuja ja matkalla otin kyytiini taimistomme tämän kevään kesätyöntekijän ettei minun ihan yksin tarvinnut olla. Kyllä me jotain saatiin myytyäkin vaikkemme kumpikaan tiedetty oikein mitään omenapuista, marjapensaista tai vastaavista. Mikäs siinä kesäisellä messulla nätin tytön kanssa oleskellessa. Jos jotain negatiivista pitäisi sanoa niin messujen ohjelma oli aivan järkyttävää. Oli huono imitaattorijuontaja, oli puutarhuri jolla oli hieman noussut päähän menestys ja hajuvesiä myyvä iskelmälaulaja joka lauloikin hajuvesistä. Ja tietenkin meidän osasto oli siinä ihan lavan vieressä.

Sieltä sitten heitettyäni tytön kaverinsa luokse palasin kotiin toivoen että valmistujaisjuhlat olisi jo ohitse mutta mitä vielä. Siellähän vasta alkoi porukkaa saapumaan paikalle. Pitkälti juhlat kuitenkin meni perähuoneessa Mannisen ja muiden kavereiden kanssa paskaa jauhaen niin ei tarvinnut sukulaisille kovin paljon selitellä kuulumisiaan.

Illalla sitten mummonmökissä euroviisuvalvojaiset. On niitä kyllä hauska katsoa vaikkei Suomi pärjännytkään.

Tänään sitten päivä meni ihan vaan kotosalla laiskotellessa ja sitten tietenkin 3,5 tuntia linja-autossa istuen. Sekin meni mukavasti kun samassa linja-autossa sattui olemaan entinen työnantajani kioskiajoilta. Oli mukava vaihdella kuulumisia. Muisteltiin parin vuoden takaisia aikoja ja paljon on sen jälkeen ehtinyt tapahtua kummallekin meille.

Nyt kun vielä jaksaisi nämä pari viikkoa oikeasti panostaa pääsykokeisiin lukemiseen niin sitten saisi hengähtää. Se on rasittavaa kun koko ajan kiusaa mieltä että pitäisi lukea.

Humppa Soi: Miljoonasade: Paskanmarjat
Humpastalainattua:
"Paskanmarjat vaikka potkut saataisiin, beibi rakastellaan.
Ja kai me saataisiin, jos töissä oltaisiin."

Elämässäopittua: Luumupuut ja kirsikkapuut on itsepölytteisiä.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Mistä oot saanu Nikkejä??? Mäkin haluun!!! Mä kävin kattomassa pentuna niitä jaksoja aina kaverilla kun niillä oli videot ja meillä ei ollu. Miten/ mistä mä saisin ne jaksot omalle koneelle? Mä oon kyllä aika tumpelo tän koneen kanssa... Koitas nyt vielä tsempata pääsykokeisiin! Millos ne muuten on?

-S-

Anonyymi kirjoitti...

Jahas, sitä on sitten melkein riiasteltu messuilla. :D

Mä en oikein kauheasti välitä tuollaisista pakollisista sukujuhlista, vaikka suvussani ei varsinaisesti vikaa olekaan. Tulee liikaa vaikeita kysymyksiä elämästä kerralla.

Ja velipojalle onnea!

Määrää itsellesi muutama lukuvapaa päivä, jolloin ei tarvi tuntea syyllisyyttä siitä ettei lue. Ja semppiä lukemiseen niinä muina päivinä!

Wille kirjoitti...

S: Niket on tulle DVD:lle ja ostin sen veljelleni valmistujaislahjaksi. (Vähän ehkä oli myös oma lehmä ojassa) Joskus mulla oli ne kyllä koneellakin mutta sitten kadotin ne. Aivan mahtava sarja.

Pääsykokeet on 12.6.

Sirenita: Nimeomaan "melkein" eli käytännössä ei ollenkaan.

Sukujuhlat ei oikein ole minunkaan juttuni mutta onneksi niissä voi aina ruoan jälkeen livahtaa taka-alalle.

Välitän onnittelut velipojalle.

Olen kyllä viettänyt jo ihan liian monta lukuvapaata päivää.

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, unohdin ihan mainita, että ajoin tänään Mikko Alatalon talon ohi. Miestä ei näkynyt. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypä lähteä ostoksille! Mä tykkäsin siitä sarjasta pienenä ihan älyttömästi ja ilmeisesti vielä lapsettaa sen verran että ihan varmasti tongin ne jaksot jostain!

Wille kirjoitti...

Sirenita: Miten meinasit unohtaa noin tärkeän asian?

S: Minäkin tykkäsin niistä pienenä ja kyllä ne vieläkin on hyviä.

AC/DC kirjoitti...

Voin vain kuvitella sen naurun määrän mummonmökissä kun Peltsi tuumasi kesken euroviisujen että: "Voi veljet"

Wille kirjoitti...

Voi veljet. Meiltä meni tuo kommentti ohitse.

Thundercat kirjoitti...

onko knakkertonit tullu dvd:lle? :o nehän pitää sit ostaa.. on mulla niitä jaksojakin jossain levyllä imutettuna mut ei kaikkia

Wille kirjoitti...

Kannattaa hommata. Ei niitä kyllä ole tehtykään kuin 13 jaksoa.

Thundercat kirjoitti...

jep. oiskohan mulla joku 6 jaksoa jossain poltettuna

generated by sloganizer.net