maanantaina, toukokuuta 19, 2008

"Hän tahtoi lentää taivaisiin"

Viikonloppu meni kotopuolessa pikkusiskon kanssa laiskotellen. Olimme talon vahteina kun porukat olivat taimiston asialla Oulussa. Perjantaina katsoimme jääkiekkoa ja kauan rästissä olleen Maissilapset 666:sen. Olihan se huono.

Lauantaina katselin Extroja sekä illalla taas jääkiekkoa. Kanatkin olivat karkuteillä mutta onneksi vain kanalan (iso kanala, 4 kanaa) oven edessä ja menivät rauhassa takaisin sisään joten siitäkään ei mitään kovin jännää seikkailua syntynyt. Naapurin koirakin saapui paikalle liian myöhään.

Sunnuntaina pelasimme Wormsia ja paistoin lettuja. Mummokin paistoi lettuja seinän toisella puolella joten niitäkin piti käydä syömässä. On mummon letut vaan paljon parempia. Pikkusisko (12v) yritti myös opettaa minulle pianon soittoa. Jotain jopa ymmärsin. Tuiki tuiki tähtönen kuulosti jo melkein oikealta.

Eilen illalla kun 3,5 tunnin linkkimatkan (lue: Mikko Alatalon kuuntelun) jälkeen palasin tänne yksinäisyyteen niin netti ei suostunut toimimaan. Katsoin elokuvan. FitzCarraldo. Tykkäsin myös tästä Kinskin leffasta.

Nyt sitten on edessä kolmen päivän työviikko, torstaina Dreamtale, perjantaina veljen valmistujaishässäkkä Seinäjoella, lauantaina Viitasaarelle omenapuita myymään ja sunnuntaina sitten tänne taas.

Ja tietenkin sitä pääsykokeisiin lukemista vaikka pikkuhiljaa olenkin jo toivoa menettämässä koko pääsykokeiden suhteen. Luovutan varmaan tässäkin asiassa niin kuin minulla tapana on. Aivan sama. Pitäisi olla sisua ja asennetta että minähän menen yliopistoon ja näytän mistä minut on tehty. Ja paskat. Kunnianhimoa ja taisteluhenkeä ei minulle saa vaikka mitä yrittäisin. En ole vielä keksinyt mitään tapaa millä saisin kunnolla itseäni tsempattua tärkeissä asioissa. Itsensä palkitseminen ei ainakaan toimi. Silloin sitä lukisi vain "hauki on kala" -tyylillä. Tosin samapa tuo on miten sitä lukee kun ei asiat jää mieleen. Pääsykoe on 12.6 joten siihen ei enää hirveästi aikaa ole. Ei tästä tule taas yhtään mitään.

Humppa Soi: Mikko Alatalo: Hän halusi päästä lentoon
Humpastalainattua
"Se oli kai kuudes kerros, siit tulee pahaa jälkeä.
Siinä se oli lasten keskellä leikkikentällä.
Lapset sanoi: Tää setä leikki enkeliä
Mut ei sillä ollu oikeita siipiä."

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pääsykokeet on syvältä. Ei se lukeminen vaan toimi. Mulla on kokeet 2.6. ja otan sen sillä periaatteella et mennään kaverin kanssa road tripille Joensuuhun :P

Onnea lukemisiin kuitenkin :)

Anonyymi kirjoitti...

12.6. on vielä kaukana, hyvin ehdit vielä ahkeroida. Se, onko siihen motivaatiota, onkin sitten toinen juttu, mutta eihän sulla kiirettä ole elämässä, tulee ne pääsykokeet taas ensi vuonnakin. Sympatioita kuitenkin kovasti!

Wille kirjoitti...

Anni: Onnea sinullekin.

Loviisa: Kiitos sympatioista. Kyllä minä ajattelin ensi vuonnakin hakea jos nyt ei tärppää.

Anonyymi kirjoitti...

Kanala! KANALA! Lauloin äsken monta kertaa repeatilla 'muuummo kanasensa niitylle aajoi...' Olisin kauheasti pienenä halunnut, että mummolla olisi ollut kanoja. :DDDDDDD

Niin, oikeasti piti sanoa, että onhan tuohon 12.6. vielä kovin pitkä aika. Kyllä sä ehdit vielä. Ihan hyvin.

Wille kirjoitti...

Joo. Meillä on kylän isoin kanala. 3 ruskeaa ja yksi valkoinen kana. Eikä meilläkään nuo ole ollut kuin vasta vuoden päivät. Pitäähän sitä maatilalla jotain eläimiä olla kun lehmät laitettiin pois. Koiria ja kissoja kun ei voida ottaa kun iskä on allerginen. Vaikka naapurin koira kyllä käy niin usein kylässä että on kuin oma koira. Ja kyllä naapurin kattikin välillä pihassamme pyörii. Oli meillä pässikin (Päkä) joskus. Niin ja sikojakin silloin tällöin kasvatimme joulukinkuiksi. "Mä maalaispoika oon"

Ainakin yritän ehtiä vaikka välillä turhauttavaa onkin.

manninen kirjoitti...

Haista paska! (Pitää nyt käydä vielä haukkumassa, ettei vaan jää positiivinen maku suuhun tästäkään "lukuvuodesta")

Thundercat kirjoitti...

worms on hyvä peli :)

Wille kirjoitti...

Manninen: Ei sinusta nyt muutenkaan positiivista makua voi jäädä.

Thundercat: On se. Ihan sitä alkuperäistä en vaan saanut toimimaan edes dosboxilla joten on täytynyt tyytyä kakkoseen ja world partyyn.

Thundercat kirjoitti...

itsellä on Worms Armageddon eli se taitaa olla kolmonen. Ykköstä ensimmäisen kerran toki tuli pelattua ja kakkostakin on joskus tullut kokeiltua. Ykkönen taitaa olla kyllä nykyään vaikea saada toimimaan

generated by sloganizer.net