keskiviikkona, toukokuuta 14, 2008

"Mä pysyn jaloillani kun kaitsen murheitani"

Pitäisiköhän välillä kirjoittaa ihan tylsästä arjestanikin jotain. Aamulla heräsin. Sitten kävin suihkussa. Keitin kahvit. Söin kaksi leipää. Join kahvit. Istuin koneella. Kuuntelin musiikkia. Puin. Lähdin koululle syömään. Söin kreikkalaisia jauhelihapihvejä ja kermaperunoita. Juttelin ehkä jotain kaverilleni. Palasimme kämpälleni ja matkalla kävimme valintatalosta ostamassa pari munkkia. Keitin kahvit. Juotiin munkkikahvit. Toinen kaveri hyökkäsi myös kahville. Kaverit lähtivät kouluun (mikä se on?) ja jäin kuuntelemaan maailman parhainta musiikkia. Istuin koneella. Luin ehkä sivun verran pääsykokeisiin. Lähdin töihin. Kuuntelin matkalla YUP:tä. Soittelin galluppeja. Juttelin töissä ehkä kahdelle työntekijälle. Toinen oli sellainen ihan mukava nainen mutta ei oikein minun makuuni. Toinen olikin sitten jo enemmän ja hänen kanssaan yhdessä kävelimme töistä rautatieasemalle asti jossa matkamme erkani. Mukava tyttö. Varattu tietenkin. Sitten takaisin tänne koneen äärelle ja pari lihapiirakkaa naamaan. Jääkiekkoa en taida katsoa vaikka ei minua valvominen haittaisikaan mutta en jaksa miettiä ja etsiä missä katsoisin. Telkkaria kun en enää käytä eikä ole digiboksia joten ei siitä paljon iloa olisikaan.

Pitäisiköhän sitä vaan painua sängynpohjalle murehtimaan elämääni?

Humppa Soi: Indica: Pahinta tänään
Humpastalainattua: "Mene pois, mene pois, mene pois, pilaat pimeyteni"

Elämässäopittua: Kun painaa ALT + 3 (numlock-numeroista) saa aikaan: ♥ Vielä kun keksisin missä tuota merkkiä voisi käyttää.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sitä piti kysymäni, että teetkö jotain muistiinpanoja tuon päiväsi aikana, vai miten voit muistaa noin tarkasti noin paljon?

♥:llista huomista päivää! (osaan tehdä jo läppärilläkin tuollaisia!)

Wille kirjoitti...

Kyllähän tuollaiset epäoleelliset asiat muistaa mutta ei sitten mitään oikeasti tärkeää. Nimimuistikin minulla on ihan surkea.

Mietinkin että jokohan osaat. Kiitos samoi! ♥

AC/DC kirjoitti...

Jätkähän on tänäänkin saanut enemmän aikaan kuin minä. Minä heräsin 11.30 ja palloilin niitä näitä kunnes kello oli 14.00 ja lähdin töihin. Sitten 10 tuntia töissä ja mitäs töitten jälkeen? Tietysti heti suoraan kone auki ja kirjoittamaan jotain tyhmää kommenttia jonkun ridgen blogille...

Tiina kirjoitti...

♥♥♥ Wille ♥♥♥ pus ♥♥♥ pus ♥♥♥

Wille kirjoitti...

AC/DC: Niin, sama asiahan se on onko töissä 10 tuntia vai 4,5 tuntia. Tosin palkassa voi olla vähän eroa.

Tiina: Kylläpäs tuo oli jo vähän imelää. ♥♥♥

manninen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
manninen kirjoitti...

Nyt tiedän missä tuota sydänsymbolia voi käyttää, vaikka olisikin hyljitty Poikameis parka: Manninen ♥ Mikko Alatalo (Täydellistä)

Mimmu kirjoitti...

Jee, nyt mäkin tiedän mistä noita sydämiä saa :) Oon jo hetken pohdiskellukkin ♥ kiitos Wille. :)

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Aika hassua, kun macilla nuo merkit eivät ole sydämiä vaan pystyviivoja. Macit kyl onki vähä outoja, onneks tarvii käyttää sellasta vaan töissä.

Wille kirjoitti...

Manninen: Aivan I ♥ Alatalo

Mimmu: Älä minua kiitä vaan Tiinaa.

Jose: Minä en ole Maciin tutustunut kuin Donaldsin hampurilaisten merkeissä.

Tiina kirjoitti...

♥ Niin ♥ ei ♥ nuo ♥ toimi ♥ kuin ♥ Wintoosassa ♥

♥♥ Imelä is my middlename ♥♥

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Jeijee nyt mäkin näen ne ku oon omalla koneella! ♥ Samanlaisen sydämen taitaa saada HTML:lläki: ♥ (eli & hearts ; ilman välejä).

Wille kirjoitti...

♥♥♥Tämä kommenttilootahan vallan täyttyy sydämistä. ♥♥♥

generated by sloganizer.net