lauantaina, lokakuuta 27, 2007

Mitä olen tehnyt ansaitakseni tämän?

Ihan katsottava elokuva tuo josta otsikon nappasin. Mustaa huumoria siinä ainakin piisasi vaikka välillä vähän tylsäkin oli.

Sitten muita kuulumisiani.


Seinäjoelle eilen junalla matkasimme Mannisen kanssa ja tietenkin myöhästyimme ensimmäisestä junasta mutta onneksi ei tarvinnut odottaa kuin tunnin seuraavaa. Itse paikan päällä sitten menimme erään ukkomiehen luokse saunomaan ja laulamaan Singstaria. Yllättävän hauska peli. Ääni vaan meinaa siinä mennä kun aina pitää laulaa vielä yksi biisi. Seinäjoen yöelämään tutustuimme jalkaisin, emmekä edes menneet baariin kun kaikkialle olisi maksanut sisään ja rahatilanteeni ei kauhean ruusuiselta näytä. Ehkä parempi vaan, mitä me oltaisiin baarissa edes tehty. Istuttu nurkassa hiljaa. Kävimme tietenkin legendaarisella Jerikon grillillä ja rahatilanteen vuoksi tyydyin vain yhteen nakkiin jonka Manninen tarjosi. Kiitos. Kyllä maistui.
Yön vietin ukkomiehen sohvalla ja tällä kertaa sohva pysyi ehjänä. Kyseisen miehen kihlaijaisissa ei oikein kestänyt.

Tänään sitten palasin takaisin junalla tänne Tampereelle yksinäisyyteen. Pitäähän sitä välillä muistaa myös itsekseen rypeä itsesäälissä. Nyt lähinnä ryvetyttää rahattomuus.

Humppa Soi: Kaija Koo: Rukoilen
Humpastalainattua:
" Mikä sinut rikkoi, mikä sai sut niin uuvuksiin?
Ei suru tahdo ketään rikkoa, se on vain vähän aikaa kylässä.

Kadultabongattua: Antero Mertaranta Seinäjoen juna-asemalla.

6 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Singstar oli kyllä mahtava. Senkin Sani...

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon nähny juna-asemalla 'Ensio Raikkaan'! (Melkein sama kuin Antero.)
Niin, ja tervetuloa takaisin Tamereelle!
-sirenita-

Anonyymi kirjoitti...

...eli siis Tampereelle.
-sirenita-

Wille kirjoitti...

Kiitos tervetulotoivotuksesta. Hetken mietin missä olen nimesi nähnyt. Sirenita. Mutta Tiinan ja Minjan blogeillahan siihen olen joskus törmännyt. Tervetuloa vaan tännekin blogille vierailemaan.

AC/DC kirjoitti...

Mitä, jätkä on jo eilen menny Tampereelle. Täytyy varmaan kohtapuolin itsekkin lähteä, ettet pääse siellä yksinään kukkoilemaan!

Wille kirjoitti...

Tulet taas pilaamaan hyvät rypemiseni.

generated by sloganizer.net