keskiviikkona, lokakuuta 24, 2007

"Helppo elämä"

Mitäs on eilis aamun jälkeen elämässäni tapahtunut:

Suullinen tentti meni läpi. 4,5 opintopistettä napsahti WinhaWilleen melko pian tentin jälkeen. Ykkönen arvosanaksi, mutta sehän riittää vallan mainiosti ultimukselle.

Ja tämä harjoittelussa blogiani selaava luokkatoveri pieksi kämppikseni eilen ihan kuus nolla. Lajina Call Of Duty 2 johon tänään minulla meinasi palaa käämit kun en kämppikselle pärjännyt.

Tänä aamuna sitten tuli myös eräs ukkomiehen retale tänne meidän eloamme häiritsemään. Ei kun eihän sitä passaakaan haukkua kun tarjosi kumminkin pizzat kantapaikassamme. Kiitos.

Ja taas huomasin miten hyvä olen suunnistamisessa. Onnistuin jopa navigaattoria huijaamaan. Toisin sanoen en osaa löytää oikeaa osoitetta netistä. Motonetissä oli tarkoituksemme käydä ja niin vaan ajoimme ensiksi hakemani osoitteen perusteella jonnekin kirkon pihaan. No kyllä sieltä sitten pienen apusoiton ja oikean osoitteen avulla pääsimme kyseiseen kauppaan. Ostin sieltä jäätelön.

Kävimme myös hautausmaalla bongaamassa mm. Juicen, Väinö Linnan ja Sara Hildenin hautakivet.

Kämppis siivosi ja minä meinasin hajota ruotsin esitelmän tekemiseen. Ei kyllä tosiaankaan ollut helppoa kirjoittaa. Toivottavasti tuo ei kovin paljoa numeroon vaikuta.

Tässä illalla vielä lähdimme morjestamaan harvinaista näkyä Tampereella. Emeritusta (tuttu Kroonisten Poikamiesten blogilta). Kävimme parilla Passionissa. Jauhoimme paskaa poikamiehisyydestä ja katsoimme tylsää jalkapallopeliä, sekä houkuttelimme Emeritusta muuttamaan Tampereelle.

Nyt sitten jossain vaiheessa nukkumaan ja huomenna uuteen päivään. Manninenkin varmaan tänne matkustaa niin pääsemme yhdessä sitten häiritsemään kämppiksen opiskelua.

Humppa Soi: Juliet Jonesin Sydän: Meidän talossa
Humpastalainattua: "Kytätään naapureita"

3 kommenttia:

AC/DC kirjoitti...

Lainaus on kyllä todella osuva!

Anonyymi kirjoitti...

WinhaWille! :D

Hei, kerrankin soi hyvät humpat.

manninen kirjoitti...

Hevi on aina hyvää vai mitä Wille

generated by sloganizer.net