tiistaina, elokuuta 28, 2007

"Too many tuesday mornings"

Tässä eilen illalla tein sitten tuon Tieteen Kuvalehden älykkyystestin jonne Tiina minut houkutteli blogillaan. Pisteitä en saanut ihan Tiinan tasoisesti mutta yllättävän hyvin kumminkin. 125 pistettä. Keskiarvo testin mukaan olisi muka 100. En usko. En tiedä ketään joka olisi niin huonoja pisteitä saanut. Siinä sanottiin vielä että pistemääräni oli korkeampi kuin 95 %:lla väestöstä keskimäärin. Mistä sitten johtuu että tentit menevät huonommin kuin 95 %:lla luokkalaisistamme keskimäärin? Kiellellisistä osioista sain täydet pisteet, joten kylläpä te luettekin kielellisen neron kirjoituksia täällä. Matemaattisesti en ollut mikään erityisen hyvä vaikka matematiikassa olenkin aina pärjännyt. Elämä on illuusioita. Muistamis tehtävä meni ihan pipariksi. Ihan mahdotonta muistaa jotain numeroita.
Muistin virkistämiseksi tein sitten äsken myös muistiklinikan muistitestin joka on tarkoitettu yhdeksi keinoksi selvittää onko Alzheimerin tautia. Ja tässä tulos: "Tuloksen perusteella arvioituna sinun kannattaisi harkita hakeutumista tutkimuksiin muistihäiriöiden arvioimiseksi."
Tässä siis yksi tekosyy sille etten muista tenteissä mitään.

Pitäisikö tähän loppuun kirjoittaa vielä jotain meidän {minun ja AC/DC:n [ei siis se bändi (oliskin se bändi)]} yhteiselämästämme. Eilen ostimme nahkaiset konttorituolit ja niiden takia pääsimme siirtämään koneitamme että sovimme istumaankin näiden peltikasojen ääressä. Siinä touhussa olikin koneet vaarassa pudota, mutta onnistuimme vain nykäisemään töpselin seinästä ja näin ollen aiheuttamaan ihmetystä kesken olleissa mesekeskusteluissa. Sitten teimme ruokaa jonka reseptin tänne eilen laitoinkin. Ja sitten tiskivuorosta kävimme ankaran taistelun Call Of Dutyn taistelukentällä. Enpäs joutunutkaan tiskaamaan. Ei se vaan mulle pärjää. Älykkyystestissäkin jäi kauaksi taakseni. Taantuukohan älykkyyteni kun tuollaisen palikan kanssa asustelen?

Mutta nyt jatkamaan sisäisten tautien ja kirurgisten asioiden lukemista. Ja heikkona hetkenä kahvitkin lupasin keittää valmiiksi kun opiskelija koulustaan raahautuu viimeisillä voimillaan lukuisten harhakävelyiden jälkeen takaisin kämpilleni.

Koulussaopittua: "Funiculus spermaticus"

Humppa Soi: Rautakello: Rankempi rakkaus
Humpastalainattua:
" Taivas romahtaa
Liekit sulaa
Kuolleet kuolevat uudelleen
ja elävät jäävät konnuilleen"

20 kommenttia:

Jööti kirjoitti...

Mää sain 111 pistettä.

AC/DC kirjoitti...

"Taantuukohan älykkyyteni kun tuollaisen palikan kanssa asustelen?"

Jooooooooooooo, Kukahan se palikka täällä on? Jätkä sai ihan huonot pisteet siinä matikkatestissä. Sinulle olisi varmaan enemmän tarpeen tuo laskin minkä minä juuri ostin.

http://www.lohenette.fi/product_12623.html

Wille kirjoitti...

No matikat onkin kalastajia varten. Jätkä ei osaa edes kahvia keittää. Puolet tippuu pöydälle... Se luukku tulee laittaa kiinni asti.

AC/DC kirjoitti...

Mutta minä sentään muistin painaa sen virtakytkimen päälle, toisin kun sinä tässä eräänä iltana...

Wille kirjoitti...

Mites onnistuu kävely koululta kämpille? Siinä pitää osata kävellä vain suoraan.

AC/DC kirjoitti...

Enemmän siinä on risteyksiä kuin jyväskylän keskustasta ajettaessa nelostielle...

manninen kirjoitti...

Ehkä teidän pitäis tehä henkinen ikä testi. Meikän henkinen ikä on 20. Eli henkinen ikäni on melkein tasoissa oikean ikäni kanssa.

manninen kirjoitti...

Wille on varmaan joku kalkkis

Wille kirjoitti...

Ite olet kalkkis. Henkinen ikäni on 16.

AC/DC kirjoitti...

Kunnon pissis oot! Minun henkinen ikä on 26

Wille kirjoitti...

Ikää kyllä löytyy muttei älyä.

manninen kirjoitti...

Ryve nyt tässäkin. Justiinsa sait älykkyystestistä hullut pisteet.

Wille kirjoitti...

Minä mitään ryve vaan vittuilen ac/dc:lle.

manninen kirjoitti...

Oho. Täälläkin on näköjään automaattiohjaus päällä. Wille rypee missä tekstissä tahansa...

manninen kirjoitti...

Sitten kannattaa tehä kuka nalle-puhin hahmo olet. Meikä on kuulema nalle-puh

AC/DC kirjoitti...

Willepä joutui eilen tiskaamaan kun ei pärjänny minulle Call of Duty:ssa. BUAHAAHAAHAAHAAHAAAA

Wille kirjoitti...

Säälistä annoin sun voittaa. Oliko ihanaa nousta aamulla kouluun?

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot kyllä tosi älykäs :D Mä saan aina testeistä huonot (keskitasoiset) tulokset. Kai se on vaan uskottava. Toisaalta on pakko puolustautua; nuo älykkyystestit on kovin yksipuolisia. Eivät välttämättä kerro juuri sen kyseisen henkilön älykkyydestä. Älykkyyttä on muutakin kuin matemaattista, loogista tai muistia.

Wille kirjoitti...

Eihän noihin passaa luottaa ja mitä väliä sillä edes on miten älykäs on? Sullakin Elean on varmaan tuota taiteellista älykkyyttä sitten taas hieman enemmän kuin mulla.

manninen kirjoitti...

Mutta jos villellä jotain on niin sitten kokkausälyä. Millon tulee uusi resepti?

generated by sloganizer.net