torstaina, elokuuta 30, 2007

AC/DC:llä ei oikein vedot vetele

Eilen en sitten tainnut kirjoittaakaan tänne mitään, joten kirjoitellaan nyt.

Eilen aamulla ensimmäisen kerran heräilin siihen kun kämppis lähti kahdeksaksi ja pitihän siinä sille vähän vittuilla. Kymmeneltä nousin sitten ylös. Olin oikein laittanut herätyskellon soimaan että olisi hyvin aikaa lukea iltapäivän uusintaan. Luinkin jopa siihen. Neljäksi sitten talsin koululle ja auditorion tutulle penkille istahdin uusintakuori edessäni. Avasin kuoren kun siihen luvan sain ja varovaisesti otin esiin koepaperin. Neljä kysymystä kuten yleensäkin on tapana ollut.
Ensimmäinen kysymys. Keliakia ja laktoosi-intoleranssi. Hmmm. Oliko tätä koealueessa? No jotain siihen kirjoittelin.
Toinen kysymys. Kohonnut verenpaine/verenpainetauti, mitä aiheuttaa? Hmmm. Hmmm. Tästä olin lukenut jotain. Miksei muistu mieleen? No taas jotain pientä kirjoittelin.
Kolmas kysymys. Akuutti pankreatiitti. Hmm. Hmm. Hmm. Oliskohan haimatulehdus. Mitäs siitä tiedän. Enpä juuri mitään.
Neljäs kysymys. Luomet ja melanooma. Prkkl. Tästä kirjoitettiin joskus jotain. En tietenkään ollut löytänyt sitä lappua kun kokeeseen luin. No jos jotain taas soveltais.

Ei siis kauhean vahvasti taas mennyt. Munkkikahvit tulossa ja jo toinen kurssi uusiksi. Takaisin kämpille ja kokeen nollaus Call Of Dutyn avulla. Ruoanlaittoa. Olipas harvinaisen pahaa. Illalla parin tyhmän vedon lyönti.

Veto Nro 1.
Se joka jättää kämpillä ollessamme big brotherin katsomatta joutuu siivoamaan ja tiskaamaan. (En muistanutkaan että se oli noin paska.)

Veto Nro 2.
Se joka seuraavana päivänä ensimmäisen kerran kiroilee tai käyttää muuten alatyylin sanoja joutuu olemaan vittuilematta toiselle koko päivän.

Tänään aamulla kämppis taas herätti minut nousemalla tällä kertaa kymmeneksi. Ja ensimäiseksi lauseekseen hän totesi: "Keitä mulkku kahvit". Näin voitin veto nro 2:sen heti aamutuimaan, enkä edes keittänyt kahvia.
Siinä sitten tapeltiin hiukan siitä mikä lasketaan vittuiluksi kunnes hän onneksi tajusi lähteä kouluun. Tulostelin pari lappua säteilysuojelusta ja tässä tapan aikaa koulun alkua odotellen. On taas näitä aikaisia varttia vaille yhden aamuja.

Humppa Soi: Katri Helena: Katson sineen taivaan.
Humpastalainattua:
"Etsien käy lapsonen maan peittäen turhaan kaipaustaan.
Toiveenikin päivien työn mennessään ilta vie syliin yön."

1 kommentti:

manninen kirjoitti...

Läpinäkyvää pojat!, todella läpinäkyvää. Kumpikin teistä haluaa kuitenkin kahtoa big brotheria, mutta ei sitä toiselle halunnut tunnustaa...

generated by sloganizer.net