torstaina, elokuuta 16, 2007

Lukijoidenkin mielipidettä haluaisin kuulla

Ja niin taas loppuu tämäkin kouluviikko. Koulun jälkeen junalla Seinäjoelle ja sieltä todennäköisesti tätini kyydissä kotio. Tätäkö se on taas tämäkin talvi? Junassa, linja-autossa ja henkilöautossa istumista. Onneksi musiikkia kuunnellen matkat sujuu joutuisammin. Ja kyllä Karstulan suuntaan ne matkatovat muutenkin mielekkäämpiä kuin tännepäin. Mistähän johtuis?

Tässä kun olen saanut syötyä uunissa (liikaa) paistamani pakastepizzan niin pitäisi suunnistaa sinne koululle ja ilmoittautua syksyn ensimmäisiin uusintoihin. Onneksi tuli kesällä niin paljon opiskeltua ettei tule mitään ongelmia läpipääsyn suhteen.

Ja laitetaan tähän loppuun lukijoille mielipidetaistelu: Kumpi parempi?

Team Ahma VS Studio Julmahuvi
Salatut Elämät VS Kotikatu

Luonnollisesti AC/DC on ensimmäisten sarjojen kannalla kun taas minä noiden oikeasti hyvien. Jos meillä siis jotain riitaa yhteiselämässämme syntyy niin ne syntyvät juuri noinkin tärkeistä asioista.

Humppa Soi: Electric Six: Slices of you
Humpastalainattua:
" Whisper in my ear all your culinary wishes
Next thing you know you're washing the dishes"


7 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Ei mitään epäselvyyksiä Studio Julmahuvi ja Kotikatu. Koska Studio Julmahuvi on varmasti parasta kotimaista huumoria mitä on ikinä tehty tai tullaan ikinä tekemään ja koska Kotikatuhan nyt on saippuasarjojen julmahuvi.

Jööti kirjoitti...

Studio Julmahuvi ja Salkkarit!!

Anonyymi kirjoitti...

Höh. Olisit kysyny mielipidettä edes jostain sellasesta, mihin olisin osannut sanoa painavan sanani.
Yhtään noista en ole katsellut.

Anonyymi kirjoitti...

Joudun tunnustamaan, että en ole ikinä katsonut yhtään Studio julmahuvi-jaksoa. Team Ahmaa olen ja se on ihan hauska, joten niistä valitsen sen.
Salkkareista ja Kotikadusta en haluaisi joutua valitsemaan, koska en kestä kumpaakaan, mutta jos ihan pakko on valita, niin valitsen salkkarit, koska se on ehkä asteen verran ärsyttävämpi, hermoja raastavampi ja ahdistavampi ohjelma. Eli koukuttavampi.

AC/DC kirjoitti...

Noniin, onhan täällä sentään joku kanssani samaa mieltä.

Studio julmahuvia olen tainnut peräti yhden kokonaisen jakson verran katsoa eikä siinä ehtinyt minulle vielä avautua että onko se muka oikeasti olevinaan komedia sarja? Vai onko minulle valehdeltu että se muka on komedia sarja? Vaikka katsoo kyseisen sarjan sketsejä miten humoristisessa tilassa tahansa niin ei niille pysty naurahtamaan missään kohdassa, eli jos se on olevinaan huumoria niin täytyy olla kyllä todella huonoa.

Ja mitä Team Ahmaan tulee niin se on ehkä mielestäni yksi kaikkien aikojen paras komedia sarja! En varmaan mitään muuta sarjaa katsoessani ole nauranut niin paljoa kuin Team Ahmaa katsoessa.

Ja kyllä ehkä salkkarit vie voiton kotikadusta mutta on kotikatukin hyvä sarja.

Jööti kirjoitti...

Jos parhaasta komediasarjasta aletaan nii Kummelihan se on komediasarjojen kuningas ja tulee aina olemaan. <3<3<3

Anonyymi kirjoitti...

No ehdottomasti Studio Julmahuvi!
Ja sitten jos kahdesta pahasta pitää valita pienempi paha niin valkkaan Salatut elämät.

generated by sloganizer.net