maanantaina, elokuuta 13, 2007

Ensimmäinen koulupäivä takana, liian monta edessä

Aikainen lintu madon nappaa ja aikainen röntgenhoitajaopiskelija kahvit naapurissa. Kävin siis ennen koulun alkua luokkatoverini uudessa kämpässä kahvilla. Ei se toki sitä estänyt etten olisi voinut koulussa heti ensimmäisellä ja viimeisellä välitunnilla käydä munkkikahveella. Olihan sitä ennen ollut jo yksi luokanvalvojan tunti jossa jauhettiin vaan pastaa siitä mitä on meillä edessä. Kahvien jälkeen sitten alkoi anatomian tunti. Se vaikutti suhteellisen vaikealta. Jotain ihme viipalehässäkkää, jota kai topografiaksi kutsutaan. Huomenna siitä jatketaan ja keskiviikko sitten onkin jo ihan ansaitusti vapaata.

Ruokaan en tänään jaksanut panostaa vaan tyydyin ranskalaisiin ja lihapulliin. Älkää silti pelätkö, kyllä Willen Keittiöön vielä jatkoa tulee. Vaikkette haluais.

Ai niin. Ilmoittauduin valinnaiskurssille kun niitäkin pitäisi vähän ottaa. Joku rentoutumiskurssi se oli kun ei seksikursseille voi kerran osallistua kun menee harjoittelun kanssa päällekkäin. Jos sitten ensi vuonna...

Koulussaopittua:
Opettaja vihaisesti: "Ville! Mitä te saatte ennen harjoittelua?"
Minä ihmeissään: "Öö, tota, meni vähän ohi."
Opettaja: "Miksi?"
Minä: "Juttelin vierustoverilleni." (Nimeä en mainitse kun se kumminkin lukee tätä blogia ja suuttuu mulle ja sitten en enää saa munkkikahveja hylsyistä.)
Opettaja: "Niinpä."

Humppa Soi: Kaija Koo: Kylmät kyyneleet
Humpastalainattua: "Me siihen pian kaadutaan, jos et pysty rakastamaan itseäsi ollenkaan"

Netistälöydettyä: Hieno video haavoitetusta enkelistä.

1 kommentti:

manninen kirjoitti...

Joko sää nyt palasit. Ei kyllä ollu ikävä...Olisit vaan pysyny poissa

generated by sloganizer.net