keskiviikkona, joulukuuta 06, 2006

Ja otsikkoakaan en keksi

Hyvää itsenäisyyspäivää vaan blogini lukijoillekin. Tänään on päivä mennyt kyllä melko tylsästi. Kokeeseen olen yrittänyt lukea. No ruokaa onnistuin sentään tekemään. Reseptin innostuin laittamaan taas tänne. Hyvää oli. Kokeilkaa ihmeessä.
Kävin minä myös opiskelijakollegani luona kahvilla kun itseltäni meinaa kahvi loppua ja pitää aamuksi säästää ettei vaan aamukahvit jää väliin. Se olisi jo kauheaa.
Luin myös aikani kuluksi blogini vanhoja juttuja. Kommenteissa aistin välillä hieman vittuilua. Hauskaa luettavaa joka tapauksessa.
Pienoiseksi piristyksekseni huomasin myös että tämän hetkinen kurssieni keskiarvo on 2,333... eikä varmaan ole kyllä ainakaan nousemassa. Voimme siis päätellä että olen paska myös koulussa. Miksei minulla ole alaa mistä innostuisin ja pärjäisin hyvin? No ei anneta sen häiritä. Satais edes lunta niin voisi pikkuhiljaa tulla sitä niin sanottua joulumieltä. Joululahjojen ja synttärilahjojen ostokin olisi edessä. Ens viikolla jos sais aikaiseksi. Onneksi enää ensi viikko täällä ja sitten pääsee viettämään lomaa ja kun kerran tässä näin iloiseksi ollaan heittäydytty niin täytyypä mainita että loman jälkeen heti ensimmäisellä viikolla on taas tentti. Olenpa taas masentuneella päällä.

Humppa Soi: Vennaskond: Igayhele oma

Ei kommentteja:

generated by sloganizer.net