tiistaina, joulukuuta 12, 2006

Final Countdown

Niinhän se on että tämäkin puolivuotinen täällä Tampereella alkaa olla loppusuoraa vaille valmis. Pitkän viikonlopun jälkeen olo on hieman eksynyt. Tuntuu jotenkin vieraalta istua yksinäni koneen ääressä.

Mitä siis sain aikaan noin pitkänä viikonloppuna. Moni sitä varmaan ihmetteleekin. No mitäs minä. Uimassa kävin sunnuntaina. Muuta ihmeellistä ei oikein tapahtunutkaan. Lauantaina kylläkin kävin katsomassa miten Kroonisten Poikamiesten puheenjohtaja voi. Siellähän se vaappuja väsäs yksinään pimeässä kellarissa eli aika vahvalta näyttää.

Ja Kroonisissa Poikamiehissä näyttäisi tapahtuneen vaikka mitä. Manninen on blondi. Sitä en helpolla sulata. Ja baariin yrittää päästä koko ajan. Mikä bilehirmu siitä on tullut siellä opistolla. Sehän on pahempi kuin Paajalan Kingi aikoinaan. Ihme touhua.
Ja Tuomaksesta tullut uusi blogijäsen. Onneksi olkoon vaan. Siinä on pojille kova haastaja ensi vuoden pystikisaan.

Ja mitäs seuraavaksi vuorossa. Koulunkäyntiä. Perjantaina tentti. Sitten luultavasti Jyväskylän kautta takaisin Karstulaan. Ja sitten vasta ensi vuonna Tampereelle takaisin. On jo loman aikakin.

Niin joo. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ VELI! Lahja odottaa Karstulassa. Ei pitäisi olla edes paska.

Humppa Soi: Viikate:Ah ahtaita aikoja

5 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Kerrankin kuuntelet jotain oikeesti hyvää musiikkia.

Wille kirjoitti...

Ainahan kuuntelen. Tuo on Soundin uudella levyllä joka tupsahti postissa.

manninen kirjoitti...

Ainahan meikä on ollut blondi, nyt olen vain blondimpi. Oliko siinä mitään muita hyviä biisejä

Wille kirjoitti...

Oli aina Mokomasta Kotiteollisuuden kautta J.Karjalaiseen. Aika veikeä tapaus on bändi nimeltä: Jason muuttaa taivaaseen. Osta niin tiedät.

manninen kirjoitti...

Ainakin on mahtava nimi yhtyeellä

generated by sloganizer.net