perjantaina, maaliskuuta 28, 2008

Papuja, töitä ja Gunkkia

Aamulla kaupasta jauhelihaa, papuja ja jauhelihaa. Ne sitten päivällä pannulle ja ei kauaa kun päivän ensimmäinen ateria oli syöty. Koneella istuin aamun ja välillä yritin lukea pääsykokeisiin. Mutta tuo Tiinalta varastettu slogankone vei suurimman osan ajastani. Vähän väliä piti tarkastaa mitä siinä lukee. Välillä tietenkin kuuntelin Gunkia. On muuten mahtavaa musiikkia entisen Kaupunginorkesterin pojilta. Toivottavasti jatkaisivat vaan musiikin tekemistä. Tuossa on jotain samaa viehätystä kuin Aknestikissa.

Töissä meni taas ihan kivasti. Vähän hiljainen päivä tosin näin perjantaisin. Ja monet katsoivat vaan jääkiekkoa tai olivat viihteelle lähdössä. Sain minä silti ihan kohtuullisesti soiteltua.

Töiden jälkeen takaisin tänne ja loput papumössöt naamaan ja Mannisen kanssa mesettelemään.

Siinä tämän päivän jännä ohjelma.

Humppa Soi: Gunk: Edessäsi oon
Humpastalainattua:
"Edessäsi oon, päätä seinään lyön.
Seinä se vaan seisoo ja mä teen kaiken työn."

6 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Ihan onnistunut päivä. Papujauhelihamössö on yksi komeimmista aterioista ikinä ja Gunk oli kyllä onnistunut löytö. Toivottavasti käy paremmin mitä Kaupunginorkestelille. Tuo ihan loppuilta vaikutti kyllä aika paskalta...

Mimmu kirjoitti...

Ultimus for your kids!

Papujauhissotku on kyllä hyvää ja täyttävää :)

Anonyymi kirjoitti...

En kattonut jääkiekkoa enkkä ollut viihteellä. Papumössö kuulosti hyvälle. Mä vaan sitä sun soittoas venaan, että jos se kone sattuis valkkaamaan mun numeron. Mimmosesta numerosta sä soitat tai mikä alku siinä on edes, että tiedän vastata, kun muuten noita soittelijoita numeroilla välttelen, koska lehtimyyjät taas pommittaa tähän aikaan vuodesta.

Wille kirjoitti...

Manninen: Loppuiltahan se paras oli. Eiku.

Mimmu: Eiköhän lapsille parempaakin löydy.

Ja papujauhelihamikälie on vielä kaiken lisäksi helppoa ja nopeaa.

Lumi: Sitä minäkin odottelen. Toivon joka soitolla että jokohan nyt tärppäis mutta aina siellä vaan vastaa joku vanha äijä avannosta tai nuori mies World Trade Centerin raunioilta.

En tiedä edes miten se numeromme alkaa. Ja en tiedä miten se vastaamisen välttely auttaa. Helpommin pääsee eroon kun vastaa ja sanoo ettei kiinnosta niin eivät turhaan yritä uudestaan soittaa. Meillä ainakin menee niin että jos ei vastaa ollenkaan niin se puhelinnumero menee uudestaan kiertoon. Jos taas vastaa ja sanoo selvästi ettei kiinnosta niin voidaan poistaa se numero listoilta niin ettei uudestaan enää häiritä.

Anonyymi kirjoitti...

"Every Ultimus has a story."
Niin totta, niin totta. :) Tai monta storya oieestaan.
Tuo sloganizer on kyllä jokseenkin koukuttava. Hauska ja koukuttava.
Mukavaa lauantaita Wiltsu!

Wille kirjoitti...

Liian koukuttava.

Mukavaa lauantaita sinullekin Sirtsu!

generated by sloganizer.net