torstaina, maaliskuuta 15, 2007

Valo tunnelin päässä olikin vain vastaan tulevan junan valot

Näin siinä taas kävi. Parempi olisi kun ei lukisi sähköpostia ollenkaan. Ainakaan jos liittyy kouluasioihin. Aamulla kävin farmakologian tentissä ja vaikka se ei läpi menekään niin olin hyvällä tuulella. Mainitsin siinä jopa Ace of spadesin ja Ace High:n sekä tietenkin Ace Of Basen. Kysyttiin nimittäin ACE-estäjien ja jonkun toisen eroja. Kirjoitin että ACE-estäjistä on tehty biisejä.

Sitten luokkakaverini vielä tarjosi pullakahvit ja päätettiin ensi syksyn harjoittelupaikasta. En kyllä enää muista mihin minut laitettiin.

Kämpille kun pääsin niin tein alussa mainitsemani emämokan. Avasin koulun sähköpostin. Otsikkona oli että: "Harjoittelupaikasta" ja ensimmäiset rivit kuulostivatkin mukavilta. Naamani kääntyi hymyyn kun luin että pääsen vaihtamaan harjoittelupaikkani tuohon viereen. Äkkiä hymyni kumminkin hyytyi kun luin viestin loppuun. Olivat nimittäin katsoneet jo eilisen uusinnan. Tietoni olivat kuulemma erittäin puutteelliset ja pääsen taas uusimaan. Pisti muuten vähän vituttamaan. Harjoitteluun voin silti kyllä päästä.

No nyt ei muuta kuin portfoliota väsäämään ja tarinoimaan miksi olen tälle alalle pyrkinyt ja mitkä ovat vahvuuteni ja 20 saavutusta (meinasin jo laittaa siihen että sain natiivin läpi mutta enhän ole sitä saanutkaan) ja....

Koulussaopittua:"Voi kun oppisinkin joskus siellä jotain oikeasti"
Humppa Soi: Children Of Bodom: Hate Me!
Humpastalainattua: " I dont give a fuck if you Hate Me!"

3 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Vihaan Humppaa!

AC/DC kirjoitti...

Et sitten enää yhtään paskempia otsikoita keksisi!

Wille kirjoitti...

Sellaiset otsikot kuin kirjoittaja.

generated by sloganizer.net