tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Outolintu (Ei se niin paska sarja ollut mitä Manninen väittää)

Onkohan se niin että kun ei ole pitkään aikaan tänne kirjoittanut niin pitää sitten korvata laatua määrällä. Eipä kyllä kovin tasokkaita juttuja koskaan ole tänne syntynyt. Tässä aloin sitten pohtimaan kaikenlaista. Mietin että vaikka suurin osa jutuista täällä on kirjoitettu hieman pilke silmäkulmassa niin silti välillä pulpahtaa pintaan myös vakavia asioita. Esimerkiksi kouluasioista masentuessani tulee sellaista itsesäälipaskaa ettei ole tosikaan. Mutta yksi asia täällä kumminkin on ollut alusta astien samaa. Valehdellut en ole kertaakaan. Harrastetaankohan valehtelemista muutenkaan blogeilla kovinkaan paljoa? Ja sekin on jännää että näin blogimaailmassa ollaan yleensä erittäin kohteliaita toisilleen (poikkeuksena Krooniset Poikamiehet minulle ja minä niille). Se on hienoa.

Mutta oli minulla muutakin. Ajattelin laittaa tähän outoja asioita/tapoja itsestäni, kun niitä niin monilla blogeilla tunnutaan listaavan. Enhän minä nyt voi huonommaksi jäädä. Ei tässä toki kaikkea varmaan edes ole.

1.Ryyppäämättömyys.
Tämä on kulkenut kanssani koko pienen ikäni. Ei ole vaan koskaan kiinnostanut. En tiedä miksi. Mukana voin olla, mutta ota en. Absolutisti en kumminkaan ole. Voi olla että asia ei muita niin paljoa häiritse kuin itseäni. Tuntuu välillä vaan niin vieraalta ja ulkopuoliselta kun ei juo.

2.Musiikkimakuni
Tämä on kyllä todella outo asia. Aivan ehdoton lempibändini on Nightwish ja kuuntelen paljon muutakin heavya: Sonata Arctica, Helloween, Megadeth, Gamma Ray, Stratovarius, Metsatöll, System Of A Down... Mutta sitten kolikon toinen puoli. Pidän aivan älyttömästi Kaija Koosta. En tiedä syytä mutta jotenkin sen biisit vaan iskee minuun. Pitääpä joskus laittaa tänne blogille lista levyistä jotka omistan. Niitä on ihan kivasti ja saatte paremman käsityksen kierosta musiikkimaustani.

3.Yllytys
Minua ei tosiaankaan ole vaikeata yllyttää mihinkään typerään. Mm. syömään kiveksiä, juoksemaan munasillaan suossa, avantoon... Muistuu mieleen lukioajoilta kuolematon lause jolla minut sai tekemään melkein mitä vain: "Ei ole miestä..."

4.Vedonlyönti tyhmillä palkinnoilla
Tämä on kaveripiirissäni kanssa muodostunut tavaksi. Lyödä vetoa mitä kummallisimmista asioista. Yhtenä esimerkkinä joka talvinen kaatokisa. Palkintoina on milloin nastapakettia, milloin kiiviä tai mandariinia.

5.Ruokatavoista jotain pientä
Juusto aina leivällä päällimmäiseksi, ei koskaan alimmaiseksi. Ruispaloista yms. kansi pitää syödä viimeiseksi. Ja muutenkin parhaat ruoat aina viimeiseksi. Ja pikaruokaloissa yms. pitää ottaa melkein aina isoin annos mitä löytyy. Ja juon aina Dr. Pepperiä vaikken edes oikeastaan tykkää siitä. Juomaksi yleensäkin pahinta mitä löytyy.

6.Stephen King
Keräilen Stephen Kingin kirjoista tehtyjä elokuvia. Mutta kun ne elokuvat ovat vielä järestäin paskoja. Kyllä minä sentään niitä kirjojakin ostelen ja olen lukenutkin melkein kaikki mitä on suomeksi ilmestynyt. Miksi ihmeessä minä ostan niitä elokuvia?

7.Kotikatu
Seuraan oikeasti Kotikatua. Aivan mahtava sarja. Olen katsonut ihan pikkupojasta asti. Muita saippuaoopperoita en siedä, mutta tämä on saanut minut otteeseensa.

8.Blogi
Kirjoitan blogiani vaikkei asiaa olekaan. Jotenkin pitää vaan joka päivä kun täällä Tampereella olen saada jotain jutun tynkää blogilleni. Ja sitten muualla kun olen en edes kaipaa blogille kirjoittamista. Johtuu varmaan vaan siitä että olen täällä yksin ja haluan jotenkin tappaa aikaani. Ja olen aivan innoissani aina kun huomaan että on tullut uusi kommentti tai että kommenttiini jossain muualla on vastattu. Ja sitten jos joku vielä mainitsee nimeni itse bloginsa tekstissään niin voi sitä hyvänolon tunnettani. Olenko minä jotenkin vaan niin huomionkipeä?

Siinäpä tärkeimmät/turhimmat. Huomenna en tiedä joudanko edes blogilleni kirjoittamaan joten voipi olla että palaan sitten taas sunnuntaina astialle. Ja ensi viikolla teen sen ruoan mitä olen luvannut. Pitäähän miehellä olla periaatteet.

Koulussaopittua:"Munkkikahvit tienaa helposti"
Humppa Soi: Viikate: Varpunen jouluaamuna
Humpastalainattua: "Joulu on koditon, varpuseni onneton, tule tänne riemulla, ota siemen multa" (Miten tämä liittyy taas mihinkään? Ei mitenkään, mutta hienon uuden osion tästä loihdin.)

15 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Ei ehkä nyt niin paska mitä minä väitän.

manninen kirjoitti...

OLi se silti aika epähauska. Hieno idea vesitetty liialla yrittämisellä

Wille kirjoitti...

Mutta Ristiseiskasta olit oikeassa. Paskahan se oli. Vaikkakin ihan hyvin tehty.

manninen kirjoitti...

Näyttääpähän muut elokuvat vastaavasti paremmilta

Akkiki kirjoitti...

Mahtavaa lueskella toisten kummallisuuksia ja haluaisin kovasti osallistua siihen kans, mutta en jostain syystä keksi itsestäni mitään kummallista, jota en olisi jo lukenut jostain muusta blogista. Olenko siis liian normaali??? Tota Kaija Koo -hommaa ei voi kyllä kukaan tajuta :D

Wille kirjoitti...

Arvasin että juuri sinä kiinnität huomion tuohon Kaija Koo -asiaan.

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Mä oon musiikkimaultani vähän samoilla linjoilla, joskin ehkä vielä kummallisempi. :) Suosikkini voisi listata vaikka tällaisiin ryhmiin:

1) Nightwish, System of a Down, Stam1na, Mokoma, Rammstein
2) Cascada, Groove Coverage, Basshunter
3) Jack Johnson, U2
4) The Sounds, 30 Seconds To Mars, Apulanta
5) Kaija Koo, Antti Tuisku
6) Viikate

Näin silleen karkeasti siis. Joka tapauksessa kuuntelen lähes laidasta laitaan kaikkea. Akkikilta on tullut useasti ihmettelyä tuota vitosryhmää kohtaan... :D

Ruoka-asioissa, tai ainakin yhdessä asiassa, komppaan myös: juustoa ei koskaan alimmaiseksi. Sen päällä voi olla ainoastaan jotain tuoretta kuten kurkkua tai salaattia.

En kyllä ehkä uskaltais ruveta listaamaan omia kummallisia tapojani. Pelottaisi varmaan itseäkin tajuta mitä outouksia sitä oikeen tekee. :P

Anonyymi kirjoitti...

Jestas, mikä päivitystahti.

Meillä taitaa tuossa musiikkimaussa Megadeth olla ainut, joka saa ne edes läheisesti hipomaan toisiaan. :D

Ei aina tarvi olla mitään sanottavaa, vaikka bloggaisikin. Ei minullakaan ole koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kaija Koo on varmaan joku paholaisen kätyri.

AC/DC kirjoitti...

Eihän tuo sinun musiikkimakusi edes ole kovinkaan omituinen, Itse kuuntelen monia samoja bändejä kuin sinäkin (tosin en ehkä ihan niin montaa heavy bändiä). Mutta siihen kun lisätään kunnon suomi-iskelmä niin alkaa olla jo laidasta laitaan musiikkia.

Tuosta iskelmän kuuntelusta on yksi jos toinenkin jaksanut vittuilla. (Joululahjaksi iskelmäpeli)

Anonyymi kirjoitti...

Kaija Koo on hyvä! Kersasta asti kuunnellu sen musaa ja olen jopa muutaman kerran käyny varta vasten keikoilla :)

Akkiki kirjoitti...

Oot varmaan edellisessä elämässä ollut joku tuttu :D

Kody kirjoitti...

Kuuntelin paljon radiota auto-matkalla, kanavat milloin mitäkin, ja muutenkin kai aika sekaisin tuo ajatus puhutuista asioista.. Yritän kuitenkin:

Jossain mainoksessa ruispalan ala- ja yläosa kinasivat siitä, kumpi puoli syödään ensiksi. Tulit sie mieleen - kaipaavat varmistusta siitä, miten homma oikeasti menee. Ehkä sinun pitäisi kertoa niille :)?

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja nämä outoudet. :) Minäkin muuten laitan AINA juuston päällimmäiseksi leivälle, ei ainakaan mitään leikkelettä päällimmäiseksi, jos juustoakin laitan. :)

manninen kirjoitti...

"No älä nyt..."
"Otappa nyt itseäsi niskasta kiinni..."
"Ajattele nyt järjellä..."
"Ota pari kaljaa niin kyllä se siitä..."

generated by sloganizer.net